Daniel
Go
|
To chodzi pewnie o lądowania na pięcie, bo z niej się nie odbijesz. Już od dawna ląduję na palcach, albo śródstopiu. Biegam w zwykłych tenisówkach, a te wymagają takiego stylu. Dzięki temu przebiegam maraton na boso.
Dziś taka sama trasa co w niedzielę czyli 13 km, ale wolniej. Miałem ciężki tydzień fizycznej pracy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam pytanie do biegających (i do tych co mają przedłużoną przerwę zimową ): jak biegacie? Od początku swojej przygody z tym pięknym sportem zacząłem tradycyjnie, czyli wybijałem sie z pięty. Ale później poczytałem o bieganiu ze śródstopia i teraz po ponad roku nie wyobrażam sobie powrotu do starego złego stylu. A jak to jest u Was? Na paluszkach, czyli tak żeby nie płoszyć- w moim przypadku zwierzyny. Lepiej żeby do takiego sposobu biegania bucik był tak płaski, jak ... jak zwykłe tenisówki. Dziś 8km w porze, kiedy słońce jeszcze nie jest przekonane o swojej mocy.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Lepiej żeby do takiego sposobu biegania bucik był tak płaski, jak ... jak zwykłe tenisówki. Biegam w zwykłych tenisówkach, a te wymagają takiego stylu Otóż to! Widzę więc, że biegacie po Bożemu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A my dziś drugi bieg sezonu mamy w planie. My - bo "bigłem" w niedzielę na otwarcie spóźnionego sezonu z własnym synem! Bidulek zaliczył 5,5km w 48min. (czyli katastrofalna wydolność!) i ledwo łaził przez dwa dni. A chciałem go wyciągnąć od razu na 12,5km Nawet się nie spociłem! Bo to dla mnie był truchcik. Mam nadzieję, że pod koniec sierpnia przeleci te 12 km z haczynkiem poniżej godziny, bo zacięty jest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję Tacie i Synkowi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla mnie to cenna obserwacja progresu, od "kaleki" do wydolnego młodzieńca!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super! Sześć km w 42min. Bardzo duży postęp w stosunku do niedzieli! A ja zaś się nie spociłem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Włącz wentylator i taki wiatr będzie jakbyś cwałowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super! Sześć km w 42min. Bardzo duży postęp w stosunku do niedzieli! ... Odpowiedź sama się ciśnie... ... Mam nadzieję, że pod koniec sierpnia przeleci te 12 km z haczynkiem poniżej godziny, bo zacięty jest... Nieodgadnione jest jeszcze- kto?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nieodgadnione jest jeszcze- kto? Nasze dziecię! Na imię mu Krzysztof...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ciężko jest, bo ledwie powłóczy nogami... Nie przypuszczałem, że to takie fizyczne chuchro!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znaczy wśród szósto, piąto i czwartoklasistów ma drugie miejsce na 1000m, ale skoro taki "zdechlak" jest vicemistrzem szkoły, to reszta musi - KOMPLETNE WRAKI! Pierwsze miejsce ma gostek, co trenuje kopanie we Włocłavii.
|
|
|
|
|
|
|
|