|
renia
|
Ale to wcale nie musi świadczyć o Twojej słabości, raczej o córy sile...i Waszej dobrej kuchni...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z młodoscią sie nie wygra - kiedys ja byłem szybszy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to, że dzieci są lepsze od nas jest radosne dla nich i dla nas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A u nas dwa dni przerwy, aby dziecię wreszcie na czwarty bieg pobiegło bez bóli nowych płytek nerwowych. Teraz wystarczy utrwalić ten stan przez zamianę białych włókien na czerwone przez wydłużanie dystansu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Byłbym zapomniał. 1km w otwartym zbiorniku ... pełnym paskudnie wyglądającej wody. Ale co tam, ta sama woda w garści jest całkiem przejrzysta . Tym bardziej, że w ramach integracji z Przyrodą nie wypada głośno narzekać na brak czystości, skoro gołym okiem widać, że żyją w tej wodzie np. małże, raki i ryby wszelakie. I bobry. Dziś, z powodu braku zapału do człapania po lasach, wynik podwoję.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Wczoraj przymusowo wokół stadionu, jakieś 350-400 metrów na okrążenie. Wyszło ich 22, a z każdym okrążeniem było coraz więcej siły i energii Ale rozsądek nakazał grzeczny powrót do domu, bo dziś kolejny bieg
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Upał z ludzkim mózgiem czyni cuda. 2km po otwartej wodzie. Chyba tylko po to żeby mikroflorę na ciele wymienić, bądź uzupełnić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W kompletnym bezruchu powietrza i leśnej ciszy upłynęło mi 6km ... spaceru.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A my dziś 7km, ale w żółwim tempie... Dzisiejsza młodzież, to jednak kaleki fizyczne... Ale rozkręcimy gostka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
7km to duży progres jeżeli chodzi o odległość. A żółwie to ogólnie mają bardzo wolną przemianę materii.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak na czwarty bieg, to jestem zadowolony z młodego.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, bo dla mnie to "spacery" są, ale rozkręcimy się...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne - jak to mówią, krok po kroku
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W obliczu wszechmocnego słońca, upalnego lata i braku czasu w porach dla mnie najodpowiedniejszych porzuciłem leśne ścieżki- na rzecz otwartych zbiorników wodnych. A te szczególnie przyjazne są późnymi wieczorami, wraz z rzeszą komarów, które pilnie strzegą żeby nie popaść w nadmierny zachwyt.
|
|
|
|
|
|
|
|