Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś popełniłem kolejny kilometr wpław. Woda ma temperaturę ... przyjazną. Ponieważ troszkę wiało, komary miały wolne. Jeżeli temperatura powietrza utrzyma się na obecnym poziomie, następny kilometr rekreacji spędzę w ... lesie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj się spokokoleś zaciął i przelecieliśmy 6,5km w 41 min. Dziś też pobiegamy, może lepiej, bo temperatura sprzyjająca bieganiu!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oby tylko mlody sie nie 'zajechal'. O przetrenowanie nietrudno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jest kiepsko! Dużo pracy przed młodzieńcem.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gdy sie dobrze nie zregeneruje nici z lepszych osiagow. Ale tak doswiadczonemu biegaczowi, nie trzeba uzmyslawiac takich rzeczy. Moze woli olimpiady he he :p
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdy sie dobrze nie zregeneruje nici z lepszych osiagow. ... Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach, tylko zaledwie o wyrównaniu stawki. Ale mogę się mylić, bo o "zaciętym" jest opowieść.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Mamie serce nie krwawi? Nie i jeszcze goni, choć specjalnie nie musi, bo koleś zacięty jest! Dziś może wydłużymy dystans.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach... No jak nie! We wrześniu sprawdzian na 1km i małolat powinien zejść poniżej 5min/km, a to oznacza, że może już dublować swoich ziomów ze szkoły... Taką kaleczną młodzież dziś mamy!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozwijam zdanie. ...
Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach, tylko zaledwie o wyrównaniu stawki... ... z ojcem. No jak nie! We wrześniu sprawdzian na 1km i małolat powinien zejść poniżej 5min/km, a to oznacza, że może już dublować swoich ziomów ze szkoły... Taką kaleczną młodzież dziś mamy! Ano tak! Ciągle nie czytam o "lepszych osiągach", a zaledwie o łataniu dziur po ... np. PSIII. 5min/1km toż to nawet paszczy nie trzeba otwierać. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Mamie serce nie krwawi? Nie i jeszcze goni, ... Mmm, rodzinne przebieżki- marzę o tym.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W lesie tak cicho, że aż zapominam przebierać nogami. Nawet ptaszyny umilkły, że o kukułce nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Parytet. Powrót do nocnego biegania nie nastręczył mi specjalnych trudności. Odcinek 6km, podczas którego dostałem dwa razy "z mokrego liścia" i jeden raz przypomniał mi korzeń o swojej obecności, poczytuję sobie za swego rodzaju sukces "topograficzny". A jak mi się wyrzut nóg poprawił, przynajmniej tak twierdzą- w liczbie bliżej nieokreślonej- pewne przywodziciele.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Siedem km w 41 minut. Kiepsko, ale na kilometr młody powinien zejść już poniżej 4min, a to oznacza, że będzie beściak w szkole! Dla mnie spacerowo, ale...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Siedem km w 41 minut. Kiepsko, ale na kilometr młody powinien zejść już poniżej 4min, a to oznacza, że będzie beściak w szkole! Dla mnie spacerowo, ale... I to przez czas wakacji. Poniżej 4min, ta cyfra milsza dla oka, oczywiście w ramach edukacji szkolnej. - aż mi się powieka mruży
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to będą mieli kondycję zajefajną...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poniżej 4min, ta cyfra milsza dla oka, oczywiście w ramach edukacji szkolnej. - aż mi się powieka mruży Radziu, dystans to jeden kilometr, a nie maraton z czasem poniżej 4 min/km, co by ci do reszty powieka się nie zmrużyła... Bez żadnego treningu młody biegał na zaliczenie w czerwcu 5'48'' na kilometr, więc co za problem zdjąć półtorej minuty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|