administ
Go
|
Właśnie taki czas bym chciał osiągnąć we wrześniu u młodego! I to jest całkiem realne!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie taki czas bym chciał osiągnąć we wrześniu u młodego! I to jest całkiem realne! Przy stałych treningach na pewno. Mój syn nie biega, ale teraz przed południem i po południu gra po 2 - 3 godziny w piłkę nożną...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, to nie jest istotne, żeby być w szkole najlepszym...ważne aby być dobrym, mieć dobrą kondycję i zdrowie... Ale się wymądrzam... Dzieciaki mają inną skalę wartości...zdrowia tak nie cenią (nie generalizuję, mówię o moich i znajomych)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale, jak widać, kaleki fizyczne do niej chodzą! Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że młody taki mało wydolny fizycznie jest... Ale to się zmieni, bo zacięty na to bieganie jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na krótsze dystanse nie jest zbyt dobry... może długość nóg się liczy bardziej niż kondycja...a on należy do niskich...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzieciaki mają inną skalę wartości... Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale, jak widać, kaleki fizyczne do niej chodzą! Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że młody taki mało wydolny fizycznie jest... Ale to się zmieni, bo zacięty na to bieganie jest. Dobrze by było zapisać go na jakiś dodatkowy sport...jeśli chce oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wolę go sam dopilnować! Od września na siłownię zejdziemy, bo ze mnie też się mizerota chuda zrobiła...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tu o mięśnie chodzi!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poniżej 4min, ta cyfra milsza dla oka, oczywiście w ramach edukacji szkolnej. - aż mi się powieka mruży Radziu, dystans to jeden kilometr, .... Przecież nie urodziłem się od razu dorosły. I swoje sprawdziany jeszcze pamiętam. Ale wówczas ojciec, w kasynie WOPK, kupował do domu koninę i inne takie tam. (Jakieś eksperymenty żywieniowe na lotnikach były prowadzone- podobno ) "...kto to zrobił, kto?..." (to kultowy cytat z VabankII)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień bez biegania, to z pewnością ... dzień bez biegania. Może się zdarzyć. Poranki- obecnie, bardzo ułatwiają podjęcie roztropnych decyzji. Wczoraj bacznie podglądałem moje pająki, jakie to estetyczne stworzonka. Wiedzą kiedy sieć powinna być pięknie utkana, a kiedy mogą pozwolić sobie na niechlujstwo, bowiem ...kto im tego zabroni?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No i dziś dystans młody zaliczył w 37'17'' Bardzo ładny postęp, bo to kilometr już grubo poniżej 6'30''. BRAVO!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A dzisiaj gorąco jest w dodatku...ja pobiegnę wieczorem...albo w plenerze albo w domu na "rowerze"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i BRAVO oczywiście... jest chłopak wytrwały...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Stara się!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie! Sam jestem zdziwiony, że nie muszę przymuszać!
|
|
|
|
|
|
|
|