|
Blackend
|
No i super ta rozgrzewka wygrała bezapelacyjnie i na mecie zero zmęczenia A ja miałem dziś jakiś hardcor w połowie dystansu juz dalej mi się biec nie chciało Może to ta temperatura? W końcu jednak swoje przebiegłem, ale na siłe i tylko po to, aby wywołać euforię No i to było bardzo dobre posunięcie, bo mam humora!
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
w połowie dystansu juz dalej mi się biec nie chciało Sad Ja ostatnio tak czasami miewam . Ale biegam w słoneczku i tak lekko licząc w upale moja wydolność spada 60 procent. W piątek i sobotę natomiast o 21 były piękne wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to czekamy razem na lepszą pogodę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś 9km spaceru. Las już nie ten, co na początku lipca- trzeba się inaczej odziewać.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No i super ta rozgrzewka... Bez rozgrzewki to ja sobie nie wyobrażam.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jakoś sportowcy ogólnie to nie błyszczą intelektem... I zdrowiem Wczoraj był reportaż o polskim sztangiście, który juz zaliczył osiem (sic!) operacji Oczywiście zakończył karierę.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Nic dziwnego: morderczy trening, śmieciowe jedzenie i... zero używek Nie to co kiedyś http://tiny.pl/h44f4
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To było prawdziwe fairplay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sportowcy są różni jak osoby we wszystkich grupach społecznych. Czyli sam ruch nie wystarcza... Gdyby sam ruch wystarczał do poprawy intelektu, to oni musieliby się pozytywnie wyróżniać...("ogólnie" czyli "średnio")
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sportowcy są różni jak osoby we wszystkich grupach społecznych. Czyli sam ruch nie wystarcza... Gdyby sam ruch wystarczał do poprawy intelektu, to oni musieliby się pozytywnie wyróżniać...("ogólnie" czyli "średnio")
A jakby mógł się taki sportowiec intelektem wyróżniać? No tak żeby było widać że on inteligentny, gdyby już był.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak, żeby aż w nocy świecił od tego...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No tak, żeby aż w nocy świecił od tego... Wiedziałem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zachmurzyło się teraz, wzrosła wilgotność i te 6km okupione będzie innym bilansem wodnym, żeby tylko starczyło... intelektu. Intelekt, intelekt- co to takiego, że sportowcy mają nim błyszczeć i po co?
|
|
|
|
|
|
|
|