Radzio
Go
|
W lesie deszczowo, wobec czego rad nie rad, w porozumieniu z całością zamierzającej właśnie biegać "masy własnej", wydałem polecenie- skarpety, proszę won! Plan jest prosty- ucieszyć las swoją obecnością. Może się czymś, równie śmiesznym , zrewanżuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Widocznie musiałem być w nieszczególnie radosnym nastroju, bo w trakcie biegu wylazło słońce i przestał padać deszcz . Ponieważ jagody już się skończyły, 17km biegu upłynęło mi bez ... schylania się po nie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś byłem szybszy od sarny. A tylko dla tego, że ją zamurowało. 6km z czego trzy...- że hej.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ekstremalną wersję dopiero od niedawna testuję na sobie. Zbieram doświadczenia, obserwuję organizm i jak będę gotowy to założę osobny wątek i wszystko wyjaśnię.
Jak idzie? Grupa była reprezentatywna?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Trzy miesiące już na niej jestem i jeszcze żyję. Nic mi nie dolega i nie opadłem z sił. Nie mam czasu na częste bieganie, ale przynajmniej raz w tygodniu udaje mi się pobiegać. Niebawem będę miał lepszy dostęp do internetu, to napiszę więcej. W telefonie łatwiej czytać niż pisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fajnie, a kilometry wtedy leecą ... Wierzę! A wzrok się wyostrza? Ale teraz np. ostatnio jak biegłem to ani w ogóle za kimś, ani nawet nie kilometr. To może być ta przyczyna że tylko 400 metrów po "zgniecionej elipsie" przebyłem. Sprint był to nie lada, lecz w czasie niewiadomym, gdyż nie wziąłem czasomierzu. Czuję jednak że nie było aż tak dziadowato jak przypuszczałem. Następnym razem będzie jeszcze lepiej, no jak się zaopatrzę w butlę z tlenem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.. Ale teraz np. ostatnio jak biegłem to ani w ogóle za kimś, ani nawet nie kilometr. To może być ta przyczyna że tylko 400 metrów po "zgniecionej elipsie" przebyłem. ... Zgoda! "Zgnieciona elipsa" to jest przyczyna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sam nie wiem, może to bardziej "zgniecione koło" jest . Jednak dość puste, w sam raz na krótką metę bo na dłuższą to się może znudzić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takie latanie po bieżni olimpijskiej jest faktycznie strasznie nudne, ale w stosownym towarzystwie, kto wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W ostateczności może być dzik
|