Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień coraz krótszy, a pracy coraz więcej. Nie starczyło czasu na przyrodoznawcze pierdoły. 5km kłusem, a dwa to nawet galopem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ukłonik
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Potęgę słońca. Oczywiście. Wobec niej wszystko staje. Tak właśnie zrozumiałam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Póki "promiennik" się jeszcze nie rozżarzył, zostały przespacerowane 8km, a teraz- powtórka, bo wielki jest mój podziw.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś minąłem las i "pogalopowałem co koń wyskoczy" wprost do najbliższego bajora. Trzy dni wystarczyły, aby się ponownie nagrzały. Komary chyba się jeszcze nie ulęgły, albo ... gruboskórny jestem. Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne! No właśnie, podobno niektórzy je podjadają.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...dziadowato... No jednak od liceum się ciut zdziadziało . Drugie od lat, równie spontaniczne, zabawowe podejście wykazało że w ten happeningowy sposób poniżej minuty nie przebędę gdyż zabraknie kilku sekund. Ale gdyby tak odłożyć na czas biegu stopero-telefon, przeciwwago-klucze i popróbować sobie częściej... No nie wiem, nie wiem czy to aby zdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne! No właśnie, podobno niektórzy je podjadają. I słusznie! Też bym tak zrobił, tyle że nie wiem z czym to rotować. ...dziadowato... No jednak od liceum się ciut zdziadziało . Drugie od lat, równie spontaniczne, zabawowe podejście wykazało że w ten happeningowy sposób poniżej minuty nie przebędę gdyż zabraknie kilku sekund. Ale gdyby tak odłożyć na czas biegu stopero-telefon, przeciwwago-klucze i popróbować sobie częściej... No nie wiem, nie wiem czy to aby zdrowe. A zesuj te koszykoskóry i popróbuj, może zdrowie nie ucierpi ... zbytnio. Ufam, że do "ustanej" starości jest jeszcze szmat drogi przed Tobą, więc się zbytnio nie spiesz.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne! No właśnie, podobno niektórzy je podjadają. I słusznie! Też bym tak zrobił, tyle że nie wiem z czym to rotować. Ja mogę jedynie podpowiedzieć żeby raczej nie podczas pływania. ...dziadowato... No jednak od liceum się ciut zdziadziało . Drugie od lat, równie spontaniczne, zabawowe podejście wykazało że w ten happeningowy sposób poniżej minuty nie przebędę gdyż zabraknie kilku sekund. Ale gdyby tak odłożyć na czas biegu stopero-telefon, przeciwwago-klucze i popróbować sobie częściej... No nie wiem, nie wiem czy to aby zdrowe. A zesuj te koszykoskóry i popróbuj, może zdrowie nie ucierpi ... zbytnio. Ufam, że do "ustanej" starości jest jeszcze szmat drogi przed Tobą, więc się zbytnio nie spiesz. Buty już zesunięte, znaczy się inne płytsze-w sam raz nasunięte. Ale mam w planie jeszcze popróbować, jeśli tylko mi nie przerwie coś.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Woda jest jak należy... No wczoraj była. Tyle że bez pałek, ale z nurtem. Nurt również pyszny, coś jak ruchoma bieżnia, jednak w naturalnym pejzażu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Nurt również pyszny, coś jak ruchoma bieżnia, jednak w naturalnym pejzażu. Pycha! Szczególnie południowe nurty. To dopiero bieżnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... na Południu Polski nurt jest ... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Musi być, aby w Bałtyku mógł kąpać się ktoś.
|
|
|
|
|
|
|
|