renia
|
Ten " " sam mi tutaj wskoczył...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
YouTube! Tam to na bieżni muzułmanie się rewelacyjnie prezentują. Z badań do obejrzenia są jedynie "pęciny". Żadna atrakcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od dziś biegam sam... Po dwutygodniowej przerwie. Jak będzie tak ładna pogoda, to jeszcze parę setek przelecę do końca sezonu! PS jeszcze nie było sprawdzianu na kilometr w szkole u Krzyśka, ale jestem dobrej myśli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaczynam o 13.oo
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Samemu tez nie jest źle - można muzyki posłuchać Ale jednak w grupie zawsze raźniej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaczynam o 13.oo Pięknie... No to ja nie wyjścia i ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Samemu tez nie jest źle - można muzyki posłuchać Ale jednak w grupie zawsze raźniej I bezpieczniej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakoś zmęczyłem dystans i się... Ciężko było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może trza dodać ziemniaków+masła(Ww-szczawiooctanu i aktywnego octanu) i samo się naprawi?! W moim wieku nie chodzi o wynik, a o wypalenie śmieci metabolicznych w szczególności azotu polipeptydowego. Bo nie ma lepszej metody pozbycia się tych "toksyn" niż bieganie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli najprostszy sposób na przedłużenie młodości
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, molki łapie się na wędkę, a nie jakies kaloryfery
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W każdym razie nie jest źle, choć zawsze mogłoby być lepiej. Z tego lata jestem bardzo zadowolony, bo młodego w bieganu podciągnąłem znacząco. A w czerwcu kaleką biegową był! Nawet nie wiedziałem, że aż taką!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...wypalenie śmieci metabolicznych w szczególności azotu polipeptydowego... Takie śmieci to egzo czy endogenne, czy i to i to, czy jak? Znaczy skąd one u admina biorą się?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Azot polipeptydowy endogenny u każdego przeważnie z rozpadu starych komórek, niedokładnie posprzątanych, a egzogenny u niektórych z upośledzeniem poprawnego wchłaniania. Pierwszy przeważnie nie daje uchwytnych reakcji immunologicznych, a drugi daje w skrajnych przypadkach reakcję anafilktyczną. Bieganie dobrze czyści i jedno, i drugie, ale np: astmatyków z reguły zaraz przydusza podczas biegu... W takim przypadku należy przećwiczyć się prądem S z aparatu PENTAPULS u wykwalifikowanego specjalisty, na rozluźnienie mięśni gładkich oskrzeli. Ten typ zabiegu czyści i udrażnia również śluzówki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zatem warto sprzątać.
|
|