Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3920514 razy)
|
Radzio
Go
|
No tak, no tak . Dziwne to to, no bo np. kontrola tempa przesuwem nogi (jak to się zwykło w naturze odbywać) odpada? .. Mój organizm widzi to tak, cytuję bez pruderii(bo pikantnie miało być- oczywiście nic z tego co następuje, nie zostało publicznie, aż do tej chwili wyartykułowane ): Kuufa ... jak ja mam się porządnie odbić, skoro mi ziemia spod zakrocznej sprdala, a jak już dziabnę do przodu to wykroczna, z kolei tę pędzącą na dole prezerwatywę wyprzedza, a tam, z przodu- wiadomo ...elektronika( przyp. autora). No to zakroczna znowu godzi się na "poślizg" żeby wykroczna nie wykopała elektroniki. Żeglarstwo przy tym, to spacer po molo. Śmiało mogę napisać o sobie, że ofiarą ... "gwałtu" jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Co z tego, że gumy- kiedy po rozciągnięciu za krótka. I ... za wąska. Dowalił prędkości i mu wyszło, ...że lekuchno pronuję. Ufam, że to nie jest zaraźliwe- ... tyle ludzi wkoło. I dzieci. I jeszcze dodam, że osoba, która oceniała moje ... "pęciny"(tego typu badanie ma tylko ułatwić dobór odpowiedniego obuwia, żeby stopy nie musiały- niekiedy miesiącami, wykonywać "roboty głupiego"), przed moim wejściem na bieżnię poprosiła, żebym postarał się o taki sposób biegu, jaki stosuję co dzień. I zaznaczył- jako fachowiec, że bieżnia tego nie ułatwia. ... gwałt w imię wiedzy, panie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co za piękny dzień na bieganie! Nie chce się, ale dam radę.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja już dzisiaj truchtałam, ale na orbitku... Może jeszcze rundkę z wnukiem na polu dzisiaj też zaliczę... Dobrze by było na stale taki zwyczaj wprowadzić. Jak mi się nie będzie chciało ruszyć, to wnuk mnie wyciągnie i wyprowadzi w pole...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ofiarą ... "gwałtu" jestem. Ach te bieżnie! To ja ledwie zaznajomiłem się z taką jedną, trochę większą bo 400 metrową i co? I nic, bo mi już ulubiony skrót do niej zaspawali . A taka fajna była, w ogóle nie gwałciła. W sposób subtelny tylko przywodziła do siebie i dopiero potem w sposób sobie właściwy zabierała oddech.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj mżyło cały dzień, więc dałem sobie spokój Za to dzisiaj było idealnie - 15st.C na plusie, słońce przebijajace sie gdzieniegdzie zza chmur, po prostu pogoda dla biegacza Ani sie spostrzegłem jak minęła godzinka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś miałem podobnie, tylko mnie wyszła godzinka i jedna minuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przyzwyczaiłem się do tych moich ścieżek, czasami dla urozmaicenia biegam przeciwnie w drugą stronę (krajobraz sie zmienia) ale tak czy siak godzinka prawie równo wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mówi się "teraz", tylko "współcześnie", ewentualnie "obecnie", albo w "dzisiejszych czasach"....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wczoraj mżyło cały dzień, więc dałem sobie spokój Za to dzisiaj było idealnie - 15st.C na plusie, słońce przebijajace sie gdzieniegdzie zza chmur, po prostu pogoda dla biegacza Ani sie spostrzegłem jak minęła godzinka Dziś miałem podobnie, tylko mnie wyszła godzinka i jedna minuta! I ja zaliczyłem jedną, pełną gadzinkę i to zdążyłem przed zmrokiem. Co prawda w nad idealnych warunkach biegowych, bowiem po suchym, a wcześniej deszczami ubitym podłożu i przy +11 oC
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kurna, długo biegacie
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie mówi się "teraz", tylko "współcześnie", ewentualnie "obecnie", albo w "dzisiejszych czasach".... Sprawdzę... brzmienie. W dzisiejszych czasach czepiasz się- Radzio. Obecnie czepiasz się- Radzio. Współcześnie czepiasz się- Radzio. Może być. Sens jest zachowany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|