RafaĆS
|
To ja zwykle poganiam sobie trochÄ pod pretekstem grania w kosza . Temperatura jeszcze pozwala, dziĆ 10 st. C, piĆkÄ gorzej siÄ kontroluje. Za to trĂłjka dzisiaj "siedziaĆa". Na poczÄ
tek 35/50 (70%) . Na koniec - lekkie zmÄczenie i trochÄ ciemnawo przy sztucznym Ćwietle - 29/50 (58%). Tyle ĆŒe gapa ze mnie, za maĆo wÄgielkĂłw zjadĆem (moĆŒe i tĆuszczu), nic nie poczuĆem a tu glikemia na 61mg/dl.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
A pomiar byĆ pewny?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
A pomiar byĆ pewny? Pewno ĆŒe pewny. Po chwili maĆy wyrzut adrenalinki aĆŒ nadto mnie upewniĆ. Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
MaĆy, to tak za "dwa oczka", bo za "trzy" to raczej juĆŒ duĆŒy. Trza byĆo za "dwa" stukaÄ, wÄgli by starczyĆo ...albo tĆuszczu.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Za dwa teĆŒ trochu wpadĆo. WaĆŒne ĆŒe w porÄ skoĆczyĆem.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
... i wÄgielki uzupeĆniĆem . Ć»eby tylko nie wĆÄ
czyĆa siÄ jaka glukoneogeneza teraz.Â
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go¶æ
|
... i wÄgielki uzupeĆniĆem . Ć»eby tylko nie wĆÄ
czyĆa siÄ jaka glukoneogeneza teraz. z weglowodanĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
z weglowodanĂłw?
WÄglowodany zjedzone przeze mnie (ok. 25gr.) i jest ok. Ale kto wie czy dodatkowo glukoneogeneza jako taki awaryjny Ćrodek zaradczy nie ruszy teraz?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go¶æ
|
I co umrzesz? Czego siÄ boisz?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
I co umrzesz? Czego siÄ boisz? Nieee , nie chodzi o strach, a jedynie jest to zagadnienie do rozwaĆŒania w szczegĂłlnych przypadĆoĆciach metabolicznych.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
I co umrzesz? Tzn. kiedyĆ tak. Pardon. ...To bardziej do wÄ
tku cukrzycy tyczy siÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
CiepĆo. Znaczy za ciepĆo, zdÄ
ĆŒyĆem siÄ juĆŒ przestawiÄ. ChoÄ przyznam, ĆŒe taki nawrĂłt ciepĆa dobrze mi siÄ kojarzy- krĂłtkie szorty, bezrÄkawniki, ... sandaĆy bez skarpet. Dzisiaj 6km w podskokach. I wymachach.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go¶æ
|
Nadal ciepĆo, nawet po zmroku. KsiÄĆŒyc wali po oczach prawie z peĆnego otwarcia, aĆŒ trudno ĆcieĆŒkÄ upilnowaÄ. DziĆ 6km, bo ...nie muszÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
...DziĆ 6km.... Ja teĆŒ, wczoraj, lecz za ciepĆo odziaĆem siÄ.Â
|
|