renia
|
...kilkanaście minut... ale chyba powinna dłużej...koło godziny przynajmniej...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Ważne ile zdrowych dobiegło do mety, a nie robić sensację z promili.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla tego biedaka to jest 100% niestety.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ważne ile zdrowych dobiegło do mety...
I przed startem też był jeszcze zdrowy...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Nie wiadomo czy był zdrowy. Jak chciałem się dowiedzieć czy jestem zdrowy, to dałem się przebadać przez lekarza sportowego. Tam się dowiedziałem, że dużo młodzieży ma wady serca i nie może uprawiać sportu. Przy takim dużym maratonie nikogo nie badają i bazują tylko na oświadczeniu, że biegniesz na swoją odpowiedzialność.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to ze skąpych relacji i krótkiego czasu reanimacji wygląda na pęknięcie tętniaka aorty, ale to tak na "moje oko, które nie widziało"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tętniak aorty, wielce prawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kto dziś nie biegał, niech żałuje, bo piękna sprzyjająca pogoda bieganiu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nikt nie musi żałować, dzień się jeszcze nie skończył...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po prostu piękną mamy pogodę , w sam raz na ostatnie podrygi biegowo, skokowe na odsłoniętym boisku. Do tego odzyskało się jakby trochę mięśnia i mocy w nogach przy odpowiedniej podaży energii w diecie optymalnej, no tak w sam raz na wsady na ok. 3m10cm. Czysta radość, no może gdyby nie ten piach pod koszem, ale i tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To chyba postęp bo tam pojawia się pytanie - "dlaczego?". No i jeszcze że "autorzy badania nie wyjaśniają".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jeden z nich już coś podejrzewa...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"...podejrzewa, że być może osoby, które więcej ćwiczą, mają większy apetyt, dlatego też więcej jedzą". Ale mi taka podejrzliwość pasuje bardziej do teorii spiskowych...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"kobieta.wp" ... nic dodać, nic ująć.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Spostrzegli jednak, że przybyło masy mięśniowej. Potem tylko wystarczyło pomyśleć, a z tym mają chyba największy problem. Mięśnie są cięższe od tłuszczu, którego z pewnością spalili więcej intensywnie ćwiczący.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To wp to jakies niezdecydowane, raz takie informacje a raz inne od tlusciutkiej panie dietetyczki....jak zyc??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś w lesie będę pierwszy! ... ale bałwana już spotkałem i to mniej więcej mojej miary. ... Jestem ciekaw ilu bałwanów ja zobaczę.
|
|
|
|
|
|
|
|