Radzio
Go
|
Byłem!!! Sosny w pokłonie, liściaste w pokłonie. Autentyczny bieg przez przeszkody, tzn. pod nimi, w koło nich i nad nimi. (Z tego ostatniego jestem najbardziej dumny - dupa "odrywa" mi się jeszcze od ziemi! ) 6km/35min (Reniu- minut, nie min ) po śniegu, a pod nim niezamarzniętym piachu. Byczo! Rzeczywiście, ciężar gatunkowy śniegu nieco zaskoczył drzewa. Otrząsną się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może być nawet 35 min w ciągu 35 minut... taka gimnastyka twarzy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Az zazdroszcze, piekna pogoda do biegania a las w taka pogode jest tak piekny, ze brak slow.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Polatać sobie trochę jest zdrowo bez względu na wiek bo odciąża stawy i pewnie nie tylko. Ale jest też niezdrowo bo przecież żeby sobie polecieć to najpierw trza mocniej odepchnąć ziemię spod nogi. A ja to dzisiaj tylko slalom pod nachylonymi drzewami na smyczy za pieskiem. No bo wiadomo że jak śnieg to trzeba biec.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś wyniosłem buty biegowe na strych i w związku z tym sezon biegowy 2012 się dla mnie zakończył. Podsumowania nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli idzie zima...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś wyniosłem buty biegowe na strych...
Jeszcze nie są dobite...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli idzie zima... Wiosna też już idzie. Na razie jest na drugiej półkuli, ale co to dla niej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak się będzie "przebiegunowywać", to spróbuję dookoła kuli z kopyta grzmotnąć. Może będzie trochę krócej niż 80dni.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Od paru dni nie biegam, przy tej pogodzie po prostu mi sie nie chce Ale ma sie ocieplić więc jeszcze jest szansa
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wysoki, bo 9-cio stopniowy plus. W zasadzie już ciepło. Przez cztery dni w pewnym Światowym Centrum wprawne dłonie chirurgów, ... raczej "chirurdżyc" sprawiły, że odzyskałem- przez lokalnych laryngologów spisany na straty *, drugi wlot do mojej osobistej "turbo sprężarki". Za dwa tygodnie ... hiperwentylacja jak nic. Ale mogę się mylić, a wtedy za rok, góra dwa, najdalej trzy... 3:25,00! *- "... po co panu drożny drugi kanał, przecież po pięćdziesiątce i tak spadnie panu wydajność i jeden, drożny kanał w pełni zaspokoi pańskie zapotrzebowanie na tlen." Na moje drugie, podchwytliwe pytanie- a co z przewietrzaniem zatok po stronie zdefektowanego kanału?- odpowiedź była błyskawiczna: - "Kropelki do nosowo i ziółka do ustnie"- (około 160PLN miesięcznie), a po trzech miesiącach ... badanka kontrolne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli dobrze dla siebie radzili
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli dobrze dla siebie radzili W trosce o moje zdrowie- oczywiście. Na maratonach to ...ludzie umierają. Jakiś suplemencik dietki- na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zdecydowanie zamierzam skorzystać z przyjającej aury i troche sie przebiec - 14.00 będzie dla mnie w sam raz
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo słusznie! Jakoś definitywnie skończyłem z tegorocznym sezonem i jestem mocny w postanowieniu... Oby do wiosny!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Było super 13 stopni, bez deszczu, idealnie na przebieżkę, ale biegam juz w czapce
|
|
|
|
|
|
|
|