Radzio
Go
|
Słonecznie, rześko, za to z- dla równowagi- "wietryłem w ryło". 9km w dość sporym, ludzkim, mijanym towarzystwie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za szybko zakończyłem ten sezon biegowy. Dni są zdatne do biegania, ale chęci nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś mróz zrobił co trzeba- klepisko ubite, że nawet końskie kopyta niczego zbytnio nie rozgrzebały. Przepchnąłem swoje cielsko przez całe 6km, bo mi atawizmy szronem podchodziły. A szron wybielił młodniaki w taki sposób, że- w promieniach wschodzącego słońca, widokiem można było się zachłysnąć. Za szybko zakończyłem ten sezon biegowy. Dni są zdatne do biegania, ale chęci nie ma! Podobno odrobina samodzielności jeszcze nikomu nie zaszkodziła. To znaczy samotności, chciałem napisać- oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zakończyłem sezon biegowy, czekam na wydłużające się wiosenne dni
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czekaj tatko latka. Zimowe też się wydłużają i to od pierwszych dni. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W zimowe mam zaplanowane inne sporty
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Najważniejszy jest plan. A ten bywa prosty. Komunikować się z organizmem i spieszyć mu z pomocą, gdy ten jej potrzebuje. Zostawić go "samopas", gdy jej nie wymaga.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Temperatura rankiem- wiadomo, na solidnym "minuchu"... Z minus czternaście było?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Temperatura rankiem- wiadomo, na solidnym "minuchu"... Z minus czternaście było? Nie. Solidny to 7-8. Ale dziś... "...A Bosman tylko zapiął płaszcz i zaklął- Ech. Do czorta! Nie daję Radziowi żadnych szans, -10 w skali Celcjusza..." Piękne słońce, absolutna cisza i po trzech km (tj. 18-22minut)... http://www.youtube.com/watch?v=wvkrqrB4Y9E i już. Gdzie nie spojrzysz- obywatelu, to temat jest "koński".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No co jest do Celsjusza?! Uparło się i stanęło na -14 nocą i nad ranem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiem jak zinterpretować to, że stanęło w nocy i nad ranem. Ale co ma oznaczać " -14"- kompletnie nie wiem. Co to za skala- ... koniec świata. Wiem, to skala "w".
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No i ruszyło. Już -8 tylko. A ile śmiechu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś 9km, ale z racji piętrzących się obowiązków czas otwarcia nastąpił znacznie przed... po ciemku. Szczęśliwie biel śniegu znacznie zwiększa bezpieczeństwo biegu, ale więzadła i tak "poszły"... do pracy. Sarny o tej porze widoczne są "jak na dłoni".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po ciemku i po śliskim, to latarka i podeszwy zimowe...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zimówki obowiązkowo, bo jak sprawdzą i nie będzie to...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A do tego trzy radary kaskadowo na kilometrze i prawo jazdy, choć to bieganie, stracone!
|
|
|
|
|
|
|
|