Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3920972 razy)
|
Blackend
|
No bo nie myslą perspektywicznie - jak zabiora praw ojazdy, to kogo beda karać? A tu dziura czeka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to trzeba być niezłym "magikiem", aby do budżetu wprowadzić na przyszły rok, po stronie przychodów 1,5mld zł z mandatów!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jutro znowu nocy rajd i kompletny brak czasu na pisanie o pierdołach. Dzisiejsze niebo sugeruje jasną noc. A jak jasna noc, to należy spodziewać się, że będzie też, "nieźle w głąb". Po ciemku i po śliskim, to latarka i podeszwy zimowe... Zimówki obowiązkowo, bo jak sprawdzą i nie będzie to... Kto latem potrafi "za mordę" swój temperament utrzymać i rozkoszować się widokiem mijanych naturalnych atrakcji, ten wie, że istnieją takie, w i e l o s e z o n o w e wynalazki, które- choć wśród "znawców" są "do niczego", świetnie służą roztropnym. ... latami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dupa, ocieplenie. Argument, żeby bezkarnie wydoić kieliszek koniaku, padł. Na czczo, sam, po ciemku w lesie. brr Dziś nie biegam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ten kolega, u ktorego bylem w wizyta ciagnie mnie dzisiaj na bieganie, 10km, nie wiem czy dam rade, w tym roku prawie nic nie biegalem ale ciekawi mnie czy po dzwonkach mam te kondycje czy nie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Napisz coś, kiedy Cię ...pociągnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciepło i mokro, więc skarpety pójdą won. Ufam, że przez te parędziesiątek godzin od mojej ostatniej bytności ktoś mi się zrewanżował za ubiegły rok i śladów narobił. Bo te końskie są do d...nieprecyzyjne.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
przebiegłem sie przeponowo(brzusio pracuje) moc jak sie patrzy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Świąteczna chlapa- aż żal było pantofelki zakładać - zamieniła się dziś w ... lodowicho. Po trzech kilometrach uznałem, że wszystkie mięśnie, stawy i ... kręgi są wystarczająco poluzowane. Pozostały kilometraż zdecydowanie lepiej przebiegłem, gdy udałem się w knieje, tropem saren. To sprawdzona metoda podczas ślizgawicy... porannej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Do lasu w końcu wlazła odwilż. Porozmazywało się to wszystko na ścieżkach- wszystko oznacza piach, lód, śnieg i gnijące liście. Na szczęście las, to nie tylko ludzkie ścieżki, to również mech i igliwie na tropach zwierzęcych. Kadencja żadna, tempo jeszcze gorsze, ale za to jak miękko i ... sucho. Można? Da się?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie przymroziło. Upapram się jak dziecko, zanim do mchu dotrę. Ech, mech- takie to małe, a takie "wielkie", estetyczne problemy rozwiązuje. Niewyrosłe! "...takie to niewyrosłe"- właśnie tak chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sarny nie narzekają. Większym problemem przy bieganiu "across" bądź "offroad" jest nie mech, co to na nim przodkowie jadali, a ... sznurowadła. W ogóle buty. Opadłe gałęzie się ich czepiają, dając niejednokrotnie bodziec do nowych, albo nowo odkrytych pozycji- Kamasutra to przy tym relaks. Pamiętam z dzieciństwa treningi na gibkość, na którą szczególną uwagę zwracali rasowi Trenerzy. Po latach dojrzałem do wniosku, że wystarczy zamiast tarzać się po macie, w odpowiednim tempie wleźć w krzaki- trening gibkości gwarantowany. Podparcia na jednej ręce, dwóch rękach i jednej nodze, trzech nogach i czole, czole i brzozie, w pozycji kucznej i tylnej kucznej. I do tego dowolna ilość powtórzeń. Mmm.... A! I kręgosłup! Ten jest wdzięczny najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba bede musial zakupic buty, uzywal ktos nike free?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RafałS
|
Żem nie używał w ogóle tych butów.