Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W UK można je kupić i za 50 funtów u nas za ponad 110 funtów. U nas nie ma funtów. Znaczy, ja nie mam funtów. Znaczy nie mam butów. No właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Masz szansę pokuty, przy najbliższym fotoradarze! Osobiście go dostroję. Jesteś bardzo uczynny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Masz szansę pokuty, przy najbliższym fotoradarze! Osobiście go dostroję. Jesteś bardzo uczynny. Cały ja!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W UK można je kupić i za 50 funtów u nas za ponad 110 funtów. U nas nie ma funtów. Znaczy, ja nie mam funtów. Znaczy nie mam butów. No właśnie. Możesz kupić funty w kantorze i potem je w tym samym kantorze sprzedać , żeby kupić Vibram w Polsce. Będzie trochę od tyłu, ale i tak można. Taak, zaapomniałam, ani chybi za dużo smalcu i żółtek.
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Jeśli Adminie nie będziesz chodź w części kontynuował dzieła Swojego Taty to to przepadnie! Zaraz znajda się Ci którzy będą dodawać odejmować i dzielić i nic z tego wielkiego odkrycia nie zostanie!
A my nadal czekamy na książkę o żywieniu dzieci w nich przecież cala nadzieja jak się dobrze uformuje grunt!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
to przepadnie! To nie jest możliwe! Nie da się wymazać Dr-a Kwaśniewskiego z kart historii, bo zawsze znajdą się przyzwoici ludzie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O, właśnie! Jakby ten fotoradar wcześniej potrenował bieganie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dość! To był taki porządny wątek. Poszli mi w las. Nie! Tylko nie w las ... I zapamiętać! Videoanaliza nie służy do zakupów obuwia, tylko do oceny jak szybko z "wygibusa" robi się "neutral" Tylko proszę nie liczyć na to, że pod wpływem rad mojego Przyjaciela "halluksy" same znikną. Dziękuję Ci- młody człowieku. Czy ktoś zauważył jakie "fotoradar" miał buty? Takich nie kupować!
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Ale czy taka garstka taki ogrom wiedzy sama ogarnie bez Mistrza?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli Adminie nie będziesz chodź w części kontynuował dzieła Swojego Taty to to przepadnie! Zaraz znajda się Ci którzy będą dodawać odejmować i dzielić i nic z tego wielkiego odkrycia nie zostanie!
A my nadal czekamy na książkę o żywieniu dzieci w nich przecież cala nadzieja jak się dobrze uformuje grunt!
O! Wentyl niebezpieczeństwa, a ja taki zabiegany tutaj jestem. Książka nie żywi naszych dzieci, tylko Matki na podstawie tego, co przyniosą do ich domów ich Mężczyźni!To co, kto jest najważniejszy? Ale czy taka garstka taki ogrom wiedzy sama ogarnie bez Mistrza?
Nie wiem, nie jestem "garstką".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
to przepadnie! To nie jest możliwe! Nie da się wymazać Dr-a Kwaśniewskiego z kart historii, bo zawsze znajdą się przyzwoici ludzie! O to ,to! Jedyne co powinni zrobić "przyzwoici ludzie", to ... porządnie się "zgubić". By potem- równie porządnie- się znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak! Nie rozumiem, ale tak. Czy to? ... jakby w lustro spojrzeć jeszcze... wnikliwiej, a nie się np. w Stwórcę zapatrywać. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|