Blade
Go
|
tego sie wlasnie boje troche ... Nie ma czego będziesz miał szansę wykazać wyższość tłuszczu nad węglami wole to wykazac cwiczeniami silowymi niz bieganiem Żongluj kettlami w biegu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zobacze co z tego wyjdzie, w ubieglym roku prawie nie biegalem, ale ochote mam, wiec zakup butow bedzie motywatorem nie do odrzucenia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zobacze co z tego wyjdzie, w ubieglym roku prawie nie biegalem, ale ochote mam, wiec zakup butow bedzie motywatorem nie do odrzucenia. No ba, zakup butów będzie motywatorem do zarzucenia dzwonków , później żonglerka to już z górki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ba, zakup butów będzie motywatorem do zarzucenia dzwonków nie ma mowy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
jedno i drugie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Lekuchny mrozek poprawił kadencję. Rześko, przyjemnie, nic się nie fafluni i "telepoce", to jak jak sobie i Wam nie odmówić tych 12km. Cała msza od dechy do dechy i tylko przy spowiedzi trochę zabarłożyłem. A ci co mają psa i ... dzwonki, to niech sobie podpatrzą jak on sobie radzi np. podczas biegu przy osiemnastostopniowym mrozie. To znaczy chciałem napisać "psa z dzwonkami"- tak właśnie chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Ale ile taka książka (o zywieniu dzieci) moglaby wywyołać zamieszania i jesli by tym dobrze pokierowac spora uwage skupic na DO! Bylam u pediatry na kontrolnych badaniach i jak sie dowiedzial jak karmie moje dziecko to zaczelam sie krzywic i mowic ze nie powinno sie takich produktow dawac dziecku tylko chlebek z margaryna:)doslownie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
dawac dziecku tylko chlebek z margaryna:)doslownie! A dżemik na chlebek, a słodzona herbatka, a soczki i przecierki owocowe, to gdzie? Co za niekompetentny pediatra!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale ile taka książka (o zywieniu dzieci) moglaby wywyołać zamieszania i jesli by tym dobrze pokierowac spora uwage skupic na DO! Bylam u pediatry na kontrolnych badaniach i jak sie dowiedzial jak karmie moje dziecko to zaczelam sie krzywic i mowic ze nie powinno sie takich produktow dawac dziecku tylko chlebek z margaryna:)doslownie!
A jak wyniki badań kontrolnych? I co to ma wówczas wspólnego z żywieniem, żeby koniecznie o tym gadać z pediatrą- jeżeli wyniki są niepokojąco dobre. Podczas videoanalizy mojego biegu badających gówno obchodziło co jem, tylko jaki but mi na nogę "wcisnąć". A dla mnie ważne było, że badania kosztują nic- przy zakupie butów, a dychę poza. Nawet niebiegającym dzieciom badania zrobiłem- neutrale. A sobie p o t w i e r d z i ł e m, że ... starannie dobieram sobie Przyjaciół. I potwierdziłem jeszcze, że określonym okresie czasu stałem się z silnego pronatora(albo- dla zmyłki - supinatora) praktycznie neutralem. A w temacie... ulubionym: Biegajcie! Nawet jeśli nie ćpacie. To znaczy nawet jeśli jesteście po pięćdziesiątce oczywiście- tak właśnie chciałem napisać. Spacer też się do tego zalicza.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Pani pediatra zupelnie jakby z innej bajki. Wystraszyla tylko mojego meża:)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pani pediatra zupelnie jakby z innej bajki. Wystraszyla tylko mojego meża:) To akurat słusznie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, zobaczymy, zobaczymy. Dzisiaj delikatnie, przekładając ciężar na śródstopie i z silikonowymi wkładkami 1,5 km. Zobaczymy jutro jak moje rozcięgno a w zasadzie jego przyczep i Achilles , bo bardziej naciągałam. W każdym bądź razie zaczęłam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Brawo! W terenie, czy na bieżni?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W terenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W terenie. I jak się teraz czujesz? Nic nie boli?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jakby napisał Radzio. Sztachnąłem trochę spalin w mieście na dystansie.. kto by liczył Zajęcy, saren, mchów ni widu, za to kostki brukowej oraz chodnikowej pod dostatkiem. Ciemno wszędzie, cicho wszędzie miły wieczór będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W terenie. I jak się teraz czujesz? Nic nie boli? Nie, nic. Zobaczymy jutro. Wracam tez, do moich pryszniców gorąco-lodowatych, ale tez zaczynam od części dystalnych. Pomalutku.
|
|
|
|
|
|
|
|