|
Blackend
|
Prędkość bardzo prosto zmierzyć, wystarczy zmusić do obowiązkowego noszenia GPSu
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prędkość bardzo prosto zmierzyć, wystarczy zmusić do obowiązkowego noszenia GPSu Najpierw trzeba zmusić do obowiązkowych składek na utrzymanie tego, no!...GPS'u. Tu bardzo pomocni będą przyszli właściciele pracowników, bo sami chętnie zapłacą. Np. w takim celu odczyt z GPS'u- 2min postoju. Ocena- zatrudniony sika, ale ma problemy z prostatą. Działanie- prośtamol i potrącić z poborów, albo ograniczyć wydawanie napojów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeżeli ktoś jest właścicielem pracownika, to faktycznie moze tak kazać, ku uciesze tego zniewolonego, bo tacy uwielbiają, gdy się za nich decyduje
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do 70-ki, a potem sam poprosi o eutanazje
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I wypadałoby żeby sam za nią zapłacił. W końcu po coś zarabia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...do bólu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj przyjemne 2 km w świeżym śniegu. Mogłam i dalej , tak czuję. Potem brrr zimny prysznic i gorący też .
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie pękło 7-8 km, aż zgłodniałem czas zajrzeć do lodówki
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
gdzie wy biegacie? U mnie wszystko zasypane, przejsc sie 100 metrow to sie mozna zmaczyc nie mowiac o bieganiu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
gdzie wy biegacie? U mnie wszystko zasypane, przejsc sie 100 metrow to sie mozna zmaczyc nie mowiac o bieganiu
ja na podwórku duże, bo razem z teściami - dookoła jest 100 metrów, biegnę kółko, 5 razy przewracam oponę w jedną stronę, 5 w drugą, potem następne kółko i tak dalej i kilometr tak robię
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie wiem jak na wschodzie,ale na zachodzie większość chodników jest odśnieżona. A te nieodśnieżone dobrze wpływają na siłę mięśni nóg i równowagi (błędnik)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem jak na wschodzie,ale na zachodzie większość chodników jest odśnieżona. A te nieodśnieżone dobrze wpływają na siłę mięśni nóg i równowagi (błędnik) TAK! Tak jak fenomenalne bieganie po piachu. Podobno wszechidol Erni z pakerni tak biegał
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tam lubię pobiegać po górkach niczym Vuelta a Espana, nachylenia 10-25% 100-200m dobrze można glikogen wypalić
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem jak na wschodzie,ale na zachodzie większość chodników jest odśnieżona. A te nieodśnieżone dobrze wpływają na siłę mięśni nóg i równowagi (błędnik) TAK! Tak jak fenomenalne bieganie po piachu. Podobno wszechidol Erni z pakerni tak biegał Kiedys dawnno temu w czasach czarnio bialej tv, kiedy brusomania panowala lecial film o treningach Bruce'a, bylo tam wbieganie na schody i zbieganie z obciaznikami na nogach, iscie jaroszowe podobno brus sie nabawil urazu kregoslupa robiac dzien dobry i sie wyleczyl mostkai
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|