renia
|
Przed ślubem? A co potem ludzie powiedzą, no i proboszcz rozgrzeszenia nie da Z proboszczem można się dogadać... Kwestia ceny... Kilka dni przed ślubem narzeczony przychodzi do księdza, wręcza mu 200 złotych i mówi: - Proszę księdza, mam prośbę. Proszę podczas dyktowania mi przysięgi małżeńskiej opuścić słowa: Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwość małżeńską oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci. Dziękuję z góry... Przyszedł dzień ślubu. Pan młody pewny siebie stanął przed ołtarzem i wszystko szło dobrze do momentu składania przysięgi małżeńskiej. Ksiądz zapytał bowiem: - Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobec każdego jej rozkazu, przynoszenie jej śniadania do łóżka do końca życia? Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inna kobietę i nawet nie przyjdzie ci do głowy, że inne kobiety żyją na świecie? Pan młody, ciężko przestraszony i zaszokowany, wybąkał: - Ta... ta... tak... Po ceremonii wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć. Ksiądz oddaje mu 200 złotych i odpowiada spokojnie: - Po prostu przebiła twoją ofertę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ile ja wiem, to każde dziecko rodzi się z tatusia i mamusi...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sa juz takie miejsca, że z Tatusia i Tatusia
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sa juz takie miejsca, że z Tatusia i Tatusia Cuda, cuda
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I z dwóch mamuś też już są dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I z dwóch mamuś też już są dzieci. Podwójnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W chrzęszczącym śniegu równym tempem 3,2 km. Pięta chroniona silikonową wkładką nadal nie boli i jest to komfort niesamowity. Staw kolanowy sprawuje się tez dobrze. 3-krotnie gorąco -zimny prysznic , rozciąganie i stawy mają się dobrze, więzadła też uelastycznione. Mrozek - 14 st.C , ale cicho, pusto , spokojnie i pięknie reguluje się oddech. Ale to chyba trzeba wolno biec, co by tego mrozu nie wdychać zbyt łapczywie. Nieprawdaż? Sprawdziłem. Druga, też wydaje mi się, że ... Twój wpis, jak i poprzednie, powinien znaleźć się w wątku "bieganie a spacerowanie" "autorstwa" Zyon'a- moja nieco starsza Koleżanko. Nie rozumiem o co Ci chodzi? Wyjaśnij. Nie można biec 3 km? Nie, nie rozumiem? Buziaki. I z dwóch mamuś też już są dzieci. Nareszcie, bo to ogromny ciężar jest dla jednej. Cmokasy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tu są jacyś zawodowcy w bieganiu? Na forum? Kto? Zawodowcem to może być na przykład handlarz, albo komiwojażer. A w ogóle, to z "zawodowstwem"- zdaje się- wyjechała... starsza Koleżanka. Mnie do tego proszę nie mieszać, grzecznie proszę. Całusek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bezwarunkowo. Troszkę szkolenia i ... jak z górki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na przykład.