administ
Go
|
I z dwóch mamuś też już są dzieci. Ale jak jedna wcześniej zgrzeszyła z mężczyzną. Znaczy najprawdopodobniej dokonała zdrady partnerki konkubenckiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w rządzie tylko dla Wybrańców Narodu!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W naszym (nie)rządzie sami praktycznie się wybierają...jeden drugiemu grzecznie stołek podstawia, albo się nimi wymieniają...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W naszym (nie)rządzie sami praktycznie się wybierają...jeden drugiemu grzecznie stołek podstawia, albo się nimi wymieniają... Jak w każdym, szanowanym biznesie rodzinnym. No to róbmy rząd...albo nie....... To pierwsze,... na dziś. A potem się zobaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A 10 m sprintem to co to jest? Niech Radzio Ci napisze, on tutaj wie co się liczy a co nie... Żartujesz? Napiszę- z niekłamaną przyjemnością. Przed snem. Ale nie o "zawodowstwie", ponieważ za komuny była jedynie ciężka, społeczna harówka. Słoneczna! "...słoneczna harówka."- tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i sprawa wyjaśniona...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A i mnie ulżyło.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Uwaga!! Lód (mróz) na zachodzie wychodzi z ziemi, zwłaszcza po zmroku *km i spać można czczo,ale ja głodny jestem... Idę na budyń z Jackiem plackiem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A 10 m sprintem to co to jest? Niech Radzio Ci napisze, on tutaj wie co się liczy a co nie... Żartujesz? Napiszę- z niekłamaną przyjemnością. Przed snem. Ale nie o "zawodowstwie", ponieważ za komuny była jedynie ciężka, społeczna harówka. Słoneczna! "...słoneczna harówka."- tak miało być. Jednak napiszę o "zawodowstwie". Przed snem... W czasach komuny o zawodowcach wiedzą najlepiej ... "zawodowcy". Najczęściej koledzy nieco starsi, a za ich przykładem nieco młodsi, którzy całe rozgrywki "grzali ławę" wraz z oficjelami. A w czasie, kiedy zaharowani, komusi zawodnicy usiłowali pozbierać myśli nad miską czegoś, co przypominało zupełnie nic lub ćpali, "zawodowcy" w pocie czoła skupowali np. elektronikę, czy łachy i na fali porażki albo sukcesu kolegów gnali do kraju, aby ulokować swoje trofea w butikach lub komisach. Niektórzy tak się wyspecjalizowali, że niejedno miasto wojewódzkie może pochwalić się do dziś ich możliwościami we wspieraniu np. inicjatyw społecznych, wysoko kształceni marzą o pracy pod tak doświadczonym okiem. Nawet ja skorzystałem z ich łaskawości. W zamian za pomoc w obronie pracy dyplomowej ( kreatywna praca zespołowa) dostałem kalkulator marki Sanyo dla z a w a n s o w a n y c h. Odlotowy! Uwaga!! Lód (mróz) na zachodzie wychodzi z ziemi, zwłaszcza po zmroku *km i spać można czczo,ale ja głodny jestem... Idę na budyń z Jackiem plackiem Toś pogalopował dziś, że ho ho.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Toś pogalopował dziś, że ho ho. Fakt, pofolgowałem z Jackiem plackiem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nic się zapewne nie stało, jeżeli Jacek lubi placki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś chlapado bez skarpetto i parasollo. Upapram się jak dziecko, to pewne. W dodatku na czczo. Żona się ucieszy, bo przynajmniej ... ani wódką, ani perfumami nie będę śmierdział. Ani, ani.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I upaprał bym się, ale ... ale bezmyślnie do lasu pogalopowałem! Jak jaki głupi. A lesie jeszcze nic nie wiedzą o odwilży. Nic nie szkodzi, za kilka dni się upapram.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po ćwiczeniach fitness , slalom między kałużami, plackami lodu i w brei śniegowej. 2 km tempem niezłym , ale jednak po ćwiczeniach trudniej biegać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po zmroku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Klawiature mam po amerykansku Zasadnicza cecha deszczu jest to, ze pada. A tylko czasami leje. Jezeli tak bedzie wygladal przednowek, to jestem przygotowany. Jezeli lepiej tez jestem gotow. A jezeli gorzej, to ... bede gotow. Wkrotce -26 oC. Dla wybranych... 6km w rozjazdach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś zdawkowo ciut świt odbyłem 11km w rozjazdach, z radością dostrzegając przejrzystość i jednak czystość wody nad własnymi bucikami.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na deser, w szybkim tempie, oczywiście z silikonowymi wkładkami 3 km. Co prawda jak oszczędzam piętę to bardziej naciągam trójgłowy łydki , ale na razie nic się nie dzieje. Jakoś tak frunęłam , mimo iż złaziłam się w dzień. Może to dobry sposób?. Znalazłam nowe ścieżki do biegania. Zastanawiałam się czy brać przykład z Abchaza i nie myć się, jednak rada nie rada powędrowałam pod prysznic. To przynajmniej lodowaty sobie fundnęłam, co by jednak poczuć się prawie jak Jakutka.
|
|
|
|
|
|
|
|