Gavroche
|
Na deser, w szybkim tempie, oczywiście z silikonowymi wkładkami 3 km. Co prawda jak oszczędzam piętę to bardziej naciągam trójgłowy łydki , ale na razie nic się nie dzieje. Jakoś tak frunęłam , mimo iż złaziłam się w dzień. Może to dobry sposób?. Znalazłam nowe ścieżki do biegania. Zastanawiałam się czy brać przykład z Abchaza i nie myć się, jednak rada nie rada powędrowałam pod prysznic. To przynajmniej lodowaty sobie fundnęłam, co by jednak poczuć się prawie jak Jakutka. Dasna, a giriewoj sport Ty znajesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na deser, w szybkim tempie, oczywiście z silikonowymi wkładkami 3 km. Co prawda jak oszczędzam piętę to bardziej naciągam trójgłowy łydki , ale na razie nic się nie dzieje.
Dasna, te silikony sama sobie kupiłaś czy mąż Ci zafundował?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na deser, w szybkim tempie, oczywiście z silikonowymi wkładkami 3 km. Co prawda jak oszczędzam piętę to bardziej naciągam trójgłowy łydki , ale na razie nic się nie dzieje. Jakoś tak frunęłam , mimo iż złaziłam się w dzień. Może to dobry sposób?. Znalazłam nowe ścieżki do biegania. Zastanawiałam się czy brać przykład z Abchaza i nie myć się, jednak rada nie rada powędrowałam pod prysznic. To przynajmniej lodowaty sobie fundnęłam, co by jednak poczuć się prawie jak Jakutka. Dasna, a giriewoj sport Ty znajesz? Какой? Поясни. Не поняла.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ага. Гиревой. To te Wasze dzwonki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szybko Tobie się nastrój poprawia...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Szybko Tobie się nastrój poprawia... Bo nie był popsuty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche przyjeżdżasz do Tarnopola? 5 dni zostało do Mistrzostw Ukrainy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Da. Spasiba. Pierwsza prośba, byś wrzuciła jakieś wartościowe stronki, mi jest trudno bo ich bukwy zabył... Druga to taka, że gdybyś kiedy widziała taki dzwonek zagramanicą, zapamiętaj jego wagę i cenę, co? Podobno nawet w księgarniach je sprzedają
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche przyjeżdżasz do Tarnopola? 5 dni zostało do Mistrzostw Ukrainy. Jestem niezły wśród amatorów, ale byle chuda zawodniczka by mi wstydu narobiła. I po co? Dzięki, na Ukrainie państwo płaci giriewikom całkiem nieźle, to i motywację mają
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Da. Spasiba. Pierwsza prośba, byś wrzuciła jakieś wartościowe stronki, mi jest trudno bo ich bukwy zabył... Druga to taka, że gdybyś kiedy widziała taki dzwonek zagramanicą, zapamiętaj jego wagę i cenę, co? Podobno nawet w księgarniach je sprzedają http://fgsukr.com.ua/news.phpTutaj masz jeszcze stronę Federacji. Tyle, że po ukraińsku. A rosyjskie też Cię interesują?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cyfry, zdjęcia i filmy nie wymagają tłumaczenia Dzięki. Wejdę w ich linkowiska i będę miał czytania na parę dni. Jak podglądać to mistrzów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Da. Spasiba. Pierwsza prośba, byś wrzuciła jakieś wartościowe stronki, mi jest trudno bo ich bukwy zabył... Druga to taka, że gdybyś kiedy widziała taki dzwonek zagramanicą, zapamiętaj jego wagę i cenę, co? Podobno nawet w księgarniach je sprzedają W księgarniach nie widziałam. Teraz zwrócę uwagę.Hm, wygląda na to , że na Ukrainie i w Rosji cieszy sie to powodzeniem. Nawet SBU się włączyło. Ciekawe. Mam znajomych , którzy organizowali w Stryju jakieś zawody w bodybuilding , pewnie lepiej się orientują. Przy okazji się spytam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O ŻO wspomnij. Albo nie, żartowałem.
|