Dasna
Go
|
Już wspominałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Da. Spasiba. Pierwsza prośba, byś wrzuciła jakieś wartościowe stronki, mi jest trudno bo ich bukwy zabył... Druga to taka, że gdybyś kiedy widziała taki dzwonek zagramanicą, zapamiętaj jego wagę i cenę, co? Podobno nawet w księgarniach je sprzedają W księgarniach nie widziałam. Teraz zwrócę uwagę.Hm, wygląda na to , że na Ukrainie i w Rosji cieszy sie to powodzeniem. Nawet SBU się włączyło. Ciekawe. Mam znajomych , którzy organizowali w Stryju jakieś zawody w bodybuilding , pewnie lepiej się orientują. Przy okazji się spytam. Dzięki. Ale bez ciśnienia i na luzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Już wspominałam. Umiejętnie?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"A siódmego odpoczywał...". Polecę, poczłapać, spacerkiem po lesie. A z 5-6km tego będzie, bom okrutnie zgonion po wczorajszym, jedynym, naprawdę pracowitym dniu. I w ogóle zasapany jakiś jestem. Zaspany! Tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"A siódmego odpoczywał...". Odpoczywał, bo nic do roboty nie było, a nie dlatego, że leniwy był! I nie miał żony, co by mu dzień wolny zorganizowała.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Odpoczywał, bo nic do roboty nie było, a nie dlatego, że leniwy był! ... A co by było, gdyby "nagle" okazało się, że było zupełnie odwrotnie. Przecież ci "bliżej Boga" jakoś nie przepracowują się. A żeby nie być posądzonym o maniery należne Ruchowi Sofistów sprawę, do dalszego (z)badania, zostawiam wierzącym.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mmm... Jeden dzień pracy i siedem odpoczynku. Ale trzeba sobie najpierw dobrze "wymościć". "Wykształceni" już są całkiem blisko 2:5. Bo kiepsko sobie moszczą. I ta sprawa też warta (z)badania dla wierzących, ale tych jednak bardziej leniwych. I też ją zostawiam, bo nie tak wykształcony jeszcze jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
3,5 km mocnym tempem , bo stresssss i chcę go wybiegać. I oczyścić się. Złapać dystans.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
3,5 km mocnym tempem , bo stresssss i chcę go wybiegać. I oczyścić się. Złapać dystans. na oczyszczanie najlepsza misktura oczyszczajaca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można zaistnieć w Księdze rekordów Guinnessa...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super. Przymroziło nieznacznie, a do tego tylko 1/3 trasy w rozjazdach. Ziemię widać! Tak się rozmarzyłem, że z tego tytułu brakował mały włos i pogalopowałbym spacerkiem po wiosennym szlaku. A tak 7km i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
wydłuż dystans w tempie 6min/km i więcej stresu zejdzie. Mam nadzieję tylko , że ja nie zejdę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A w ile schodzą te 4 km?
|