Dasna
Go
|
A w ile schodzą te 4 km? Nie mierzyłam i boję się , że jak zmierzę to daleko to odbiegnie od Twoich podpowiedzi. Hm? Ale faktycznie zmierzę. Dzięki za zainteresowanie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
na 'rozkminki' intelektualne,stres dobre sa spokojne 'wybiegania' w swoim tempie. Cytujac klasyka-biegajmy ;D
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bieganie to najlepszy odstresowywacz i antydepresant
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
a nie dzwonkowanie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wszystko zależy od jakości dzwonka!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzwonkowanie jest za nudne i nie obcuje sie z łonem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie dzwonkowanie bez łona potępione jest! Podobno złe rzeczy się ze wzrokiem od tego dzieją i rękami...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przed chwila mowili o jakims hindusie starym co go zwa turbo turban i mowil, ze trzeba biegac, bo to ostatnia z rzeczy, ktore sa na swiecie za darmo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W nocy wyrównało śniegu na bite 10cm. W lesie oczywiście. Piękna wysokość do zabawy pt. "Łap zająca". 7km i tylko jeden "zając" upolowany, w dodatku z wilgotną nieco zagrychą. Dobre i to.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
4, 3 km z tym, że 100 sprintem a 400 w głębokim śniegu i to mnie wykończyło. Musiałam jakimiś susami pokonywać ten śnieg , slalomem i jeszcze łapiąc równowagę , ale potem parę ćwiczeń rozciągających , myk pod zimną wodę i potem gorąco i potem lodowato i jest dobrze. U Młodego w pokoju z pewną taka nieśmiałością pomachałam hantelkami, wysłuchałam paru fachowych porad i sama sobie przypomniałam jak blokować łokcie. No, zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super mordki Małolaty, takich to byle firanka skołtuni. Dziś dużolatek miał 6-cio kilometrowy wypoczynek. A że zima, to "... jak ci pościeli, tak sobie wypoczniesz". Atrakcyjność lasu w dużej mierze utrzymuje dobrze wyważony mrozek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie ma to jak stabilizacja. Minusek nie drażni nozdrzy, śnieżek udeptany na równo, nie mylić z gładko i pół godziny porannego bonusu. 7km w tempie ... stabilnym, skoro o stabilizacji tu mowa. Żadnych rozjazdów, łapanych zajęcy itp.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś jeszcze po ubitym z dwoma lisami do towarzystwa. Czego one szukały w tym co dziki rozryły? Robali? 6km upłynęło mi w ciszy, która podobnież miejskie uszy drażni. Nie ma to jak zima, choć jeśli nie dosypie to weekend będę miał już w leśnych rozjazdach- pewne, jak mamona w banku.
|
|
|
|
|
|
|
|