Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zachcianki nieprzystosowanych dziwaków nie powinny mieć pierwszeństwa przed żeremiami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Moowa. Przecież można wybudować te... no cóż...moment...o!...kayakostrady porządnie wybetonowane z kaskadami dla twardzieli, szypotami... też dla twardzieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wirtualnie to nawet dla super twardzieli. Pamiętam! Gdy byłem pewnej zimy na pewnym obozie w pewnej okolicy, to w tamtym właśnie czasie i tamtej okolicy bobry zbudowały tamę, bo dom im się pewnie zachciało postawić. W pobliżu był tam też pewien Klasztor- murowany... Bobrów nie ma, Klasztor jest. No, ale jak się buduje bez zezwolenia, to trudno się dziwić.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Mi się dziś niespodziewanie wydłużyła traska. W kioskach obok mnie nie można kupić nowego miesięcznika historycznego, więc pobiegłem do saloniku prasowego jakieś 3 km ode mnie. Tam nie było, więc pobiegłem do następnego, który jest 4,5 km ode mnie. Później pomieszały mi się ulice, bo chciałem wrócić trochę inaczej i sporo nadłożyłem. I tak wyszło, lekko licząc 12 km, a nie zdziwiłbym się, gdyby było tego z 15. Tak więc stare powiedzenie "kto nie ma w głowie, ten ma w nogach" wciąż aktualne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Tak więc stare powiedzenie "kto nie ma w głowie, ten ma w nogach" wciąż aktualne.
Ot i cała, aktualna, nagusieńka historia o ..."maczu pikczu". I po co tu tworzyć teorie typu naukowe. Ale rebus fajny.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z tymi bobrami to było tak, że one uprościły sobie procedurę budowniczą. Nie osiągnąwszy cywilizacyjnej zdobyczy zezwoleń budowlanych . Zapewne chciały się przystosować do ziemskiego środowiska, aż tu się nagle białe dwunożne pojawiły...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak! Nie były ani u pana, ani u wójta, ani u plebana. Anianiani.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szóóósty dzień tygodnia. Do roboty! Wziąłem dla przyzwoitości gaciochy i w las. Tylko jeden kilometr w rozjazdach, celem pobudzenia ...tych... no!...przywodzicieli. O! A pozostałe 21 po w sam raz przymarzniętej, goluśkiej ziemi. 1h50min i więcej na przedwiośniu wygłupiał się nie będę. W drodze powrotnej wiatr- bo jest, miałem w ryło, a słońce mnie w pośladki smażyło- bo też jest. Szczęśliwie, że biegam w porze porannych przymrozków, bo w południe brak gaci spowodował by brak zrozumienia. Tzn. dla niektórych nieznaczny brak, dla kolejnych częściowy, a dla pozostałego procentu całkowity brak zrozumienia. A wobec powyższego, gacie mam! I nie dlatego, że biegam w mroźne poranki, tylko dlatego żeby być rozumiany.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W nagrodę ... do Mamuni, na budyń i ... w las.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aaa Przodek biegł w jedną, a Forest z powrotem. Sprytne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sióóódmy! Znaczy wolne. Wobec tego 6km wolno. Bo wczoraj to ciężki dzień- był.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Śrooodek! Czas rozpocząć przygotowania do ciężkiego dnia pracy. Ale, ... ale bez przesady. Dzisiaj upewnię się tylko, czy rzeczywiście bez gaci nie będę za bardzo odstawał... od młodszych, na przykład biegaczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem już po oficjalnej inauguracji biegu. Praktycznej też... Biegało mi się całkiem dobrze, niezgorzej niż w zeszłym roku, a nawet jakby lepiej... Mam zamiar być wytrwalsza niż w poprzednim sezonie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...bez gaci... Wygłupiłem się dziś w długich, a przecież ciepło jest. No ale musiałem bo w krótkich o tej porze roku za bardzo się ściąga uwagę.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A ja wczoraj nie wytrzymałem , i podbiegłem lekkim truchtem do lasu na polanę skąd było widac ostatnie podrygi zachodu słońca. Podczas biegu zero bólu , więc biegłem dalej uważajac bardzo . Dzisiaj też jest ok , nic nie czuję . To tak dla sprawdzenia , co tam z moim gruszkowatym (mięsniem rzecz jasna ). Ale zrobię sobie jeszcze z miesiąc - 1,5 przerwy z wszystkim i ruszam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...bez gaci... Wygłupiłem się dziś w długich, a przecież ciepło jest. No ale musiałem bo w krótkich o tej porze roku za bardzo się ściąga uwagę. A przecież młodzi mają to w wulgaryzmie- wczoraj osobiście zjawisko nagich kolan u samców zaobserwowałem trzy krotnie. Piąąąty! Ważny, bo to jutro jedyny prawdziwie pracowity dzień i ... już czeka! Dzisiaj bardzo mocno wiało o świcie, co w połączeniu z -4[sup]o[/supC tylko zachęciło do zanurzenia się z lubością w przyjazny gąszcz. A tam pełnia doznań, harmonia i ... wyciszenie. W sumie wypadło 4km tam i 3km z powrotem.
|
|
|
|
|
|
|
|