RafałS
|
...A przecież młodzi mają to w wulgaryzmie- wczoraj osobiście zjawisko nagich kolan u samców zaobserwowałem trzy krotnie. ... No ja kiedyś miałem , ale coś mi się widocznie porobiło. Niestety nie jesteśmy w maczupikczu .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Niestety nie jesteśmy w maczupikczu . Aż się obejrzałem. A niby gdzie? ...To skąd ja narwałem na dzisiejszą okazję tych...no!... hmm... fiatuszków- żółtych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No toż to za rogiem . Ale przyznam szczerze że nie miałem pojęcia że ona w maczupikczu bywa.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ma dostawcę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
... Niestety nie jesteśmy w maczupikczu . Aż się obejrzałem. A niby gdzie? ...To skąd ja narwałem na dzisiejszą okazję tych...no!... hmm... fiatuszków- żółtych. Bardzo ładne , te żółte, maczupikczu, kurka wodna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie pasują. "Gwoździki" powinny być.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I rajstopy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No toż to za rogiem . Ale przyznam szczerze że nie miałem pojęcia że ona w maczupikczu bywa. Ma dostawcę... Może przenośna jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak w ogóle to głupia sprawa z tą babą, co jej ten... no... towar dostarczają. Otóż! Nie dałem ani Żonusi, ani Mamusi kwiatuszków, a w związku z tym ... jestem pod zmasowanym obstrzałem. Do tego stopnia, że zastanawiam się czy jurto- skoro dzień taki pracowity ma być- nie udać się przynajmniej w kierunku "maczu pikczu". Mogą być z tego same korzyści. Na przykład przedłużona cisza. No toż to za rogiem . Ale przyznam szczerze że nie miałem pojęcia że ona w maczupikczu bywa. Ma dostawcę... Może przenośna jest... Kwiatki jakby są lżejsze- póki co. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poniższe nie będzie miało związku z poprzednim postem. Żadnego! Po prostu tak sobie przypomniałem- do podusi. Kiedyś, kiedyś, a nawet jakby dawniej temu wysłuchałem z otwartymi nieco ustami wypowiedzi pewnego showmana o zdolności męskiego mózgu do wyłączania się na życzenie- w sytuacjach ekstremalnych oczywiście. Nie dałem temu wówczas wiary... Nie przypuszczałem nawet, że umiejętność będę zmuszony aktywować w tak jeszcze młodym wieku. Dobranoc Państwu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie dziś 8km w plenerze, starą trasą. Z wiatrem i pod wiatr, z górki i pod górkę Liści na chwilę obecną brak stop Innych biegających również stop Prawdopodobnie przez porę obiadową 14 stop Obyło się bez PIT-STOPU stop
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Radary Ciebie nie "złapały"?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na wsi nie ma radarów Som tzw redliny,są delikatne, więc dobrze wyhamowują Całe szczęście dla mnie,że biegnę wzdłuż nie w poprzek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na wsi? Kiedyś pisałeś, że mieszkasz w bloku...myślałam, że bloki są tylko w miastach...
|
|
|
|
|
|
|
|