MariuszM
Go
|
Mieszkam blisko maczu pikczu (dzielnica), a stąd już rzut beretem do lasu i otwartych przestrzeni. Niestety wolnej przestrzeni błyskawicznie ubywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To może tempo biegu znacząco ograniczyć. Wtedy droga z pewnością się dłuży. Jest to jakieś rozwiązanie. Nie wiem tylko, czy za 10-15 lat nie będę musiał spacerować,aby podziwiać wolne przestrzenie miedzy blokami brrr
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Muszą przyrost znacząco poprawić, albo jaką atrakcją ludzisk nagonić na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Całe szczęście dla mnie,że biegnę wzdłuż nie w poprzek Stopy trudno układać, zwłaszcza gdy zmarznięte są na kość. W uprawach leśnych są zdecydowanie rzadziej rozmieszczone. Można falować, ale tylko w poprzek, bo wzdłuż to tylko coś ze sportów zimowych- slalom na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień wita mnie tak wcześnie, że aż kusi codziennymi przebieżkami, ale... ale za dwa tygodnie mądrzy znowu coś pokombinują- w ramach oszczędności na przykład- przy zegarkach, że zdecydowanie mam wolę przeczekać tę ruchomą gdzinę. Rozsądek nakazuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tu lenistwo pełne, żadnych biegów...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tu lenistwo pełne, żadnych biegów... U mnie tez lenistwo było i nie chciało mi się z domu wyjść. Ale , jakoś...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W tym roku przypilnuję się z bieganiem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pilnuj się, bo jak Ty się nie upilnujesz to nikt Cię nie upilnuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, dam radę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Cudowny klimat umiarkowany ma to do siebie, że ... towarzyszy nam od pokoleń. Aż się dziwię tym faktem zdziwionym. Śrooodek, przygotowania do jedynego, tak pracowitego dnia ruszyły z kopytka, choć na wiele- w obliczu kolejnych warstw śniegu- nie można liczyć. Dziś naliczyłem 7km i ... wiem gdzie nocuje para lisów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Minus jest, śnieg jest, zima jest, w takim razie pięknie jest. Ale już symptomy nadchodzącej wiosny można z łatwością wypatrzeć. Sporo ścieżek quadami została rozjeżdżona- wiosna idzie, że ho ho, bowiem wiadomo- młodzież szybciej reaguje na bodźce. I nic nie szkodzi jak się niektóre na przykład z miłością nieco pośpieszą, "...po owocach ich poznacie". Aleale... O bieganiu bez pospiechu miało być, ale co zrobić "krew nie woda". Dziś dla przykładu niewielki, bo 5km odcinek pokonałem ze zwróceniem uwagi na to żeby nie drobić, bo lodu nie ma i nie ma potrzeby robić "szejków".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja wczoraj byłem na spontanicznym spacerku po mojej ścieżce. Wyszło tak koło 5km, ale jeszcze za zimno i za twardo na bieganie dla mnie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W skali Celsjusza, w porze wylotu dopatrzyłem się minus dziesięć stopni, to upoważnia mnie do dwóch rzeczy. Po pierwsze do założenia skarpetek- z czego skorzystałem , po drugie do łyka koniaku- o czym zapomniałem . Prócz niskiej temperatury, do wspólnej wyprawy dołączyli: słońce i wiatr. I tak upłynęło mi 12km w doborowym, choć wymagającym skupienia towarzystwie. A ja wczoraj byłem na spontanicznym spacerku po mojej ścieżce. Wyszło tak koło 5km, ale jeszcze za zimno i za twardo na bieganie dla mnie Ale co sobie łyknąłeś, to już jest twoje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Muszę ostrożnie dawkować, bo wpadnę w nałóg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak wiosna zagości na dobre, zacznę sprinty. Początkowo po płaskim 30-40 metrów x 8-12 . Później różne wzniesienia, 50-60 m x 5-6, kilka razy w tygodniu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super postanowienie... Tylko dlaczego sprint a nie spokojny bieg?
|
|
|
|
|
|
|
|