administ
Go
|
Ale dzięki propagandzie choregosterolu wszystko wróciło do normy. Margarynkę wciągają aż miło.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
lata siedemdziesiąte to ich tłumaczy, taki brak oświecenia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mialem dzisiaj biegac ale wrocilem taki zmeczony, ze nie wiem czy dam rade
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
To dobra informacja, dziękuję. W nocy pobiera trochę mniej, ale to jest uzależnione od częstotliwości defragmentowania partycji systemowej. Stężenie ditlenku węgla we krwi to kontroluje. Ach tak! Czy wobec tego sen w tej... no ... szlafmycy poprawia parametry "defragmentacji"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stan fryzury poprawia na pewno
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No pobiegalem ale nie wiem czy to byl dobry pomysl. Troche pooddychalem przez usta i nie wiem czy mnie jutro gardlo albo oskrzela nie wezma Jakies kaszle mnie lapia i takie mruczenie z trzewi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Pewnie wykraczesz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kracz nosem, ryzyko mniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To dobra informacja, dziękuję. W nocy pobiera trochę mniej, ale to jest uzależnione od częstotliwości defragmentowania partycji systemowej. Stężenie ditlenku węgla we krwi to kontroluje. Ach tak! Czy wobec tego sen w tej... no ... szlafmycy poprawia parametry "defragmentacji"? Czy raczej studzić łysą pałę wtedy wypada?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czemu Radzio tak brzydko piszesz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Żartobliwie, ale przecież najlepiej Wiesz- z żartami jest jak z wątróbką, dla niektórych jest po prostu gorzka. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To dobra informacja, dziękuję. W nocy pobiera trochę mniej, ale to jest uzależnione od częstotliwości defragmentowania partycji systemowej. Stężenie ditlenku węgla we krwi to kontroluje. Ach tak! Czy wobec tego sen w tej... no ... szlafmycy poprawia parametry "defragmentacji"? Czy raczej studzić łysą pałę wtedy wypada? Trzeba by poczytać w doniesieniach naukowych, ale na moje to nie ma specjalnie znaczenia, bo kora jest we śnie dobrze chłodzona, a resztą opiekują się ośrodki niższe, aby jakich głupot mięśnie i reszta nie narobiły.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To dobra informacja, dziękuję. W nocy pobiera trochę mniej, ale to jest uzależnione od częstotliwości defragmentowania partycji systemowej. Stężenie ditlenku węgla we krwi to kontroluje. Ach tak! Czy wobec tego sen w tej... no ... szlafmycy poprawia parametry "defragmentacji"? Czy raczej studzić łysą pałę wtedy wypada? Trzeba by poczytać w doniesieniach naukowych, ale na moje to nie ma specjalnie znaczenia, bo kora jest we śnie dobrze chłodzona, a resztą opiekują się ośrodki niższe, aby jakich głupot mięśnie i reszta nie narobiły. Wobec tego uznaję- na własny użytek , że parametr temperaturowy podczas "defragmentacji" powinien być stabilny i wtedy niczym nie trzeba kombinować. Ani łysym, ani szlafmycą. Aniani Pięknie dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Parę kilo to śmieszny dystans, ból, o ile się pojawi, to dobę po treningu, czyli od popołudnia wyglądaj Pierwsze koty za płoty!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze dla ciebie smieszny ale ja nie biegalem prawie 2 lata i sie nie oszczedzalem. Szczerze mowiac to mialem ochote zrezygnowac po parunastu krokach a wiekszosc osob, ktore znam i nawet biegaja, to po pierwszym treningu od razu "czuly" nogi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moze dla ciebie smieszny ale ja nie biegalem prawie 2 lata i sie nie oszczedzalem. Szczerze mowiac to mialem ochote zrezygnowac po parunastu krokach a wiekszosc osob, ktore znam i nawet biegaja, to po pierwszym treningu od razu "czuly" nogi
Ja nie biegałem chyba nigdy Ale maszeruję sporo i niżej 10 kilo, to szkoda się nawet ubierać... Na tłuszczach wytrzymałościówka łatwiejsza. Dzisiaj jakiś replay malutki by Ci się przydał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prezbieglem wczoraj bez zadnego wczesniejszego przygotowania i rozgrzewki te pare kilosow jednak i dzisiaj nic a nic mnie nie boli i nie mam zadnych zakwasow. To znaczy ze chyba chodze na dobrym paliwie i betaoksydowalem ? Bombastic!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"sympatic"!
|