Radzio
Go
|
Czyli glaca dobrze odbija promienie słoneczne? O! Jakie sympatyczne wyrażenie. I co- można?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Maratończykiem raczej nie będę i nadal nic mnie nie ciągnie w tę stronę . Dziś pobieżnie przebyte 4km/23min. I zastanawiam się czy nie szybciej by mi poszło na przemian - lekki sprint, trochę marszu i znów... Takie krztuszenie się, już już kręci jakby dłużej, ale dobrze że mam jeszcze te akumulatory.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ból, o ile się pojawi, to dobę po treningu, czyli od popołudnia wyglądaj Pierwsze koty za płoty! Nic nie boli! hehe I co teraz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba tego usilnie oczekiwać...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie boli! hehe I co teraz? I bardzo dobrze, płytki motoryczne prawidłowo rozwinięte do określonego wysiłku fizycznego. Ale jak chcesz mieć już koniecznie ten ból, to wystarczy zmienić kont pracy mięśni i wszystko rozboli. Przykład: u kobiet zmiana obuwia z płaskiego na szpilę lub odwrotnie, albo wyjazd w góry z płaskiego terenu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W środę 24-go kwietnia o godzinie 13-tej inauguruję sezon biegowy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będzie transmisja na żywo i władze miejskie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I uroczyste przeciecie wstegi mety?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Juz bięgne... po szampana
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
ból, o ile się pojawi, to dobę po treningu, czyli od popołudnia wyglądaj Pierwsze koty za płoty! Nic nie boli! hehe I co teraz? Nieco dalej. To nie są żarty... Jedynie co może to zmienić, to kolejka u fryzjera! Wkrótce pierwsze koszenia traw, ... gdyby kolejka była za długa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napiszę tak - rewelacji nie ma, ale tragedii też nie. Bez żyłowania wyniku z rozsądkiem uzyskałem 67minut na bieg otwarcia. Jak na moje lata - rewelacja!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
GRATULUJĘ - przede wszystkim urzeczywistnienia decyzji...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miało być jutro, ale szybciej wyrobiłem się dziś z obowiązkami.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja chcialem na jutro garnitur z tej okazji zalozyc...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ból, o ile się pojawi, to dobę po treningu, czyli od popołudnia wyglądaj Pierwsze koty za płoty! Nic nie boli! hehe I co teraz? Jak mówiłem, taki dystans bezbólowy, czyli półdystans. Mi się zdaje, że dzwonki jednak trochę przygotowują do wszystkiego
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Napiszę tak - rewelacji nie ma, ale tragedii też nie. Bez żyłowania wyniku z rozsądkiem uzyskałem 67minut na bieg otwarcia. Jak na moje lata - rewelacja! Gratuluję.
|
|
|
|
|
|
|
|