|
Gavroche
|
Dzięx! Jakoś na szczęście dziadzienie jeszcze nie postępuje! Poza sezonem jakoś podtrzymujesz tolerancję wysiłkową?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spacery, ale to nie jest to...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spacery, ale to nie jest to... Tak mówią, a dla mnie marsz w porzo
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spacer spacerowi nierówny. Np. jeśli dodać pod nogi górskie zbocza, zwiększyć dystans, etc...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wziac syna na barana...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
...A barana na plecy.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być jutro, ale szybciej wyrobiłem się dziś z obowiązkami. Nie bądź taki skromny... pochwal się, że Ciebie nosiło i nie mogłeś się powstrzymać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spacer spacerowi nierówny. Np. jeśli dodać pod nogi górskie zbocza, zwiększyć dystans, etc...
Niestety płasko Ale 10-12 kilometrów z 20% m.c na plecach w 2 h i dla mnie pozamiatane.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wziac syna na barana... A barana za rogi... i w nogi...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Niestety płasko Ale 10-12 kilometrów z 20% m.c na plecach w 2 h i dla mnie pozamiatane. szybko "biegasz" no i do tego jeszcze to obciążenie... szacun Gdy biegam staram się zrzucać obciążenie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sami rekordziści, aż się boje sezon zaczynać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niestety płasko Ale 10-12 kilometrów z 20% m.c na plecach w 2 h i dla mnie pozamiatane. szybko "biegasz" no i do tego jeszcze to obciążenie... szacun Gdy biegam staram się zrzucać obciążenie. 5km/h to standard marszu. Potrafię i 7 wycisnąć, ale wtedy nogi się długo regenerują i są kłopoty z przysiadem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj dostalem znak od niebios zeby nie biegac. Otoz kiedy wieczorkiem po 21 chcialem isc sobie pobiegac zauwazylem, ze w moim nowym Najku Free Runie odeszla podeszwa Po jednym biegu Tandeta normalnie, kleju pozalowali z tego co widze, ide zaniesc do szewca , szkoda nowych butow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie masz paragonu, żeby je wymienić? Nasz syn nieraz szybko dobił buty sportowe i je wymieniał - głównie NIke. Nie robią z tym w sklepie problemu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Piękny las, piękny czas. Wiewióry szaaaleją, wściekły się czy co? Mimo tych "szaleńców" fajnie się biega.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie masz paragonu, żeby je wymienić? Nasz syn nieraz szybko dobił buty sportowe i je wymieniał - głównie NIke. Nie robią z tym w sklepie problemu.
Niestety, to prezent z ubiego roku, paragonu juz nie mam. Zanioslem do szewca, wygladalo jakby kleju w ogole nie bylo. Jutro bedzie ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|