administ
Go
|
BRAVO!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam się nie chwalę, bo nie ma czym, ale jak tylko zejdę poniżej godziny, to dam znać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zmniejsz dystans i od razu będzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zmniejsz dystans i od razu będzie... Ale to szkodliwe dla mnie! Sam się krzywdzić nie będę!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja tam się nie chwalę, bo nie ma czym, ale jak tylko zejdę poniżej godziny, to dam znać. A ja się nie ścigam, tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie dajesz "plamy"? Jeszcze daje radę, ale finisz przegrywam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozpoczęliśmy sezon biegowy i juz nie ma zmiłuj Na początek skromnie, tylko 3km ze względu na moje kolana, które muszę rozbiegać aby nie nabawić się kontuzji. Tak rozpocząłem poprzedni sezon i dzięki temu obyło się bez nieplanowanych przerw Roztropność na pierwszym miejscu. Bravo!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam się nie chwalę, bo nie ma czym, ale jak tylko zejdę poniżej godziny, to dam znać. Na jakim dystansie i powierzchni, jeśli można?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na jakim dystansie...?
Ponad 12 km, ale dokładnie nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...4km/23min. I zastanawiam się czy nie szybciej by mi poszło na przemian - lekki sprint, trochę marszu i znów... Też nie. Rezultat taki sam bo się zmuszać nie chce. Jedyna wyjście to dłuższa homeostaza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
62 minuty w trzecim biegu. Kiepsko, ale Darz Bór każdemu w moim wieku! Nie jest źle, może jeszcze z 5-8minut urwę przed wakacjami!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|