|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
No, no.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
IdÄ biegaÄ he...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
OczywiĹcie, bo musi byÄ speĹnienie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko siÄ nie oszczÄdzaj tak jak ja!  Fajnie byĹo. TroszkÄ traskÄ wydĹuĹźyĹam. U nas jest piÄkne sĹoĹce...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺwietnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ZobaczÄ, czy uda mi siÄ w tym roku byÄ bardziej konsekwentnÄ
w biegu niĹź w zeszĹym roku. Postanowienia mam zawsze dobre... SÄ
siadami juĹź teĹź przestaĹam siÄ przejmowaÄ. Niech patrzÄ
... i naĹladujÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj wieczorkiem pobieglem sobie sprawdzic nowa trase, niestety na mapie to co jest ladne w rzeczywistosci okazalo sie polna, wyboista droga i musialem w polowie zawracac, bo ciemno bylo i po 200 metrach biegniecia w ciemnosci przez pola malo nog nie polamalem Ale ogolnie ok, dzisiaj nic nie boli a te zakwasy to w ogole.....nie ma ich
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Po ciemku leĹnymi ĹcieĹźkami teĹź nie lubiÄ biegaÄ, Ĺatwo kontuzji siÄ nabawiÄ i nici z dalszego biegania
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, ze 2 razy stanalem tak niebezpiecznie i odpuscilem. W dodatku przecieram te nowe buty, wzialem o pol numeryu za male, zeby sie lepiej dopasowaly i duzy palec mi dretwial momentami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Buty muszÄ
leĹźeÄ idealnie, bo wszystko zaczyna po paru km wychodziÄ jak noga jest zmÄczona. To samo jest w gĂłrach, na nartach, na ĹyĹźwach itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja mialem biegac ale burza przyjszla Ale co dziwne po przedwczorajszym bieganiu, gdzie naprawde pojechalem jak na siebie dosc mocno nic a nic nie boli. Pierwsze 4 km w 19 minut zrobilem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
DzieĹ niestracony, bo bieg zaliczony... IleĹź to jeszcze piÄknych, niestraconych dni przed nami. O!
|
|
|
|
|
|
|
|