|
administ
Go
|
Kto wie, może kiedyś tak się trafi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, no spotkania z dzikami to Tobie nie życzę. Szkoda by było... dzików...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzików to ja mam własnych pod dostatkiem i sarenek też...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie boisz się ich? ja to bym chyba zaraz na czubku drzewa siedziała... Raz w życiu stanęłam z dzikiem "twarzą w twarz" albo w ryj... Stałam jak skamieniała a dzik popatrzył sobie na mnie i poszedł...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie boisz się ich? ja to bym chyba zaraz na czubku drzewa siedziała... Raz w życiu stanęłam z dzikiem "twarzą w twarz" albo w ryj... Stałam jak skamieniała a dzik popatrzył sobie na mnie i poszedł... Dobrze, że nie była to locha z warchlakami... Ja raz stanąłem ryjem w ryj, ale Allah wysłuchał mojej modlitwy i żaden warchlak nie zapiszczał. Innym razem nie wysłuchał i dwa moje psy omal nie pady od ran...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gorsze są bezkagańcowe, luzem latające bydlątka, co właściciela nie słuchają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gorsze są bezkagańcowe, luzem latające bydlątka, co właściciela nie słuchają. Owszem, ale pies wychowany z ludźmi i tak ma opory przed porządnym gryzieniem. Mój kumpel niedawno wrócił z Chin zachodnich, z krainy zwanej Dżungarią, opowiadał jaki tam jest problem ze zdziczałymi psami, często przekrzyżowanymi z wilkiem. Od utraty palców do poprawnych dzieci Bez wielkiego psa typu kaukaz czy jużak nie wolno się wypuszczać...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O! widzę że wszyscy biegają jak nakręceni . Ja tymczasem ani nie biegam, ani nie muszę. Krótki wypad w wysokie góry i porobiły mi się te... erytrocyty. W rezultacie forma jest taka że trzeba trochę zdziadzieć aby się nie wybijać - tak dla kamuflażu. Dzień dobry.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie by tam gulo gulo starczył za kompana. I to z nawiązką. Tylko cuchnie bardziej niż skarpety po tygodniu biegania! Rosomak to moja ulubiona łasica Widziałem takiego na wybrzeżu w Szwecji, na oko 20 kg wagi, a robi większe wrażenie niż Ursus arctos.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A te rosomaki nie są niebezpieczne dla ludzi? nie atakują?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gulo gulo to jedne z najsympatyczniejszych wytworów ziemskiej ewolucji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A te rosomaki nie s± niebezpieczne dla ludzi? nie atakuj±?
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A te rosomaki nie są niebezpieczne dla ludzi? nie atakują?
W pewnych warunkach... Ich siłą jest charakter, bo ważą max 30 kg, a bronią upór, nękanie i cierpliwość. Większe drapieżniki odstępują zdobyczy, bo nie wiadomo co z tym małym czołgiem zrobić
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny? Ano właśnie, ale zdaje się że ich kontakt z człowiekowatymi był na tyle skromny ewolucyjnie, jak i szybko ograniczony przez rugowanie go ze środowiska, że nie zasmakował w dwunożnych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ich siłą jest charakter, bo ważą max 30 kg, a bronią upór, nękanie i cierpliwość.
Normalnie jak nasz Bartuś Malutki, tylko on to wszystko robi z miłości i zero agresji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny? Ano właśnie, ale zdaje się że ich kontakt z człowiekowatymi był na tyle skromny ewolucyjnie, jak i szybko ograniczony przez rugowanie go ze środowiska, że nie zasmakował w dwunożnych. Zwiewa przed człowiekiem bardziej niż Wielka Stopa, ale jak się oswoi, to koniec.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała Co to oznacza betka?
|
|
|
|
|
|
|
|