renia
|
A te rosomaki nie są niebezpieczne dla ludzi? nie atakują?
W pewnych warunkach... Ich siłą jest charakter, bo ważą max 30 kg, a bronią upór, nękanie i cierpliwość. Większe drapieżniki odstępują zdobyczy, bo nie wiadomo co z tym małym czołgiem zrobić fajne... ale dziękuję, postoję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A te rosomaki nie s± niebezpieczne dla ludzi? nie atakuj±?
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny? No to po co taki ochroniarz, który sam by mógł zagryźć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała Co to oznacza betka? Betaoksydacja
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała Co to oznacza betka? Betka to coś prostego, mało skomplikowanego, jak betaoksydacja na ten przykład...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Betaoksydacja tlenowa naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Betaoksydacja tlenowa naturalnie... Tak, tak, te 10-12 km na godz. A jak wolniej, a z obciążeniem? 4-5 kilo/h, 1/5 masy ciała?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała Co to oznacza betka? Betaoksydacja Dzięki. Nie skojarzyłam....ale to betka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No WRESZCIE! Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku. Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała Co to oznacza betka? Betka to coś prostego, mało skomplikowanego, jak betaoksydacja na ten przykład... Proste jak sznurek w kieszeni...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Betaoksydacja tlenowa naturalnie... Tak, tak, te 10-12 km na godz. A jak wolniej, a z obciążeniem? 4-5 kilo/h, 1/5 masy ciała? Platfus?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak wolniej, a z obciążeniem? 4-5 kilo/h, 1/5 masy ciała?
Bardzo dobrze, ale koniecznie buty z wkładką. Na wszelki wypadek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Betaoksydacja tlenowa naturalnie... Tak, tak, te 10-12 km na godz. A jak wolniej, a z obciążeniem? 4-5 kilo/h, 1/5 masy ciała? Platfus?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
...erytrocyty... No i już w normie. 10 "jajek"/22min. Poziom zdziadzienia przywrócony.
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zdzialal cos od tamtej pory?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Może się zaś ożenił?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...erytrocyty... No i już w normie. 10 "jajek"/22min. Poziom zdziadzienia przywrócony. No to z górki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak minie pierwsza dycha, po lesie się z ochotą bryka. Po chodniczkach zresztą też. No to brykbryk, a jak nie to choć prykpryk.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to z górki. Oczywiście, jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...erytrocyty... No i już w normie. 10 "jajek"/22min. Poziom zdziadzienia przywrócony. No to z górki. @RafaleS! A gdybyś tak te 10 jaj wyprostował nieco i przeniósł- tak wyprostowane- w miejsce, gdzie butelek typu PET nie powinno być, to uzyskany czas byłby różny od uzyskanego, czy jednak nie. A samopoczucie? Oświeć starego! Gdybyś jednak był tak łaskaw nie rozpoczynać oświecania od- Teoretycznie... .
|
|
|
|
|
|
|
|