RafałS
|
Czas byłby szybszy, a odległość większa - oczywiście. No już mi się kiedyś tak zdarzyło. Ale tak sobie patrzę, że nic ciekawego w zasięgu "prostej" nie widzę, no to się ograniczę do jaja na razie bo tak jakoś prosto, acz nudno.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... No już mi się kiedyś tak zdarzyło. Ale tak sobie patrzę, że nic ciekawego w zasięgu "prostej" nie widzę, no to się ograniczę do jaja na razie bo tak jakoś prosto, acz nudno. Nie ufaj poetom, którzy uznali, że nic dwa razy się nie zdarza. Oni raczej nie biegają... po nieco wyprostowanej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po wyprostowanej i z górki?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo fatalnie nogi mnie niosły. Cały dystans na musie, ale za to wynik niezły! Za gorąco było.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba było wsiąść do samochodu i klimę włączyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czytałam to wcześniej. Zdziwiło mnie to oburzenie rodziców, że dzieci miały taki "brzydki " widok. Człowieka im nie żal, tylko widoku...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to dobre dzieci som, co przeżywają każdą śmierć, nawet "Gara Tublasa" ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolejny dowod, ze bieganie szkodzi. Jakby siedzial przed tv z pilotem i piwem pewnie nic by mu sie nie stalo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Bo to dobre dzieci som, co przeżywają każdą śmierć, nawet "Gara Tublasa" ... Czy Barry Grovesa?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No właśnie! Najważniejsze, że "młody Kwaśniewski siem mydli" No po godzinnym biegu to jest niezbędne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to dobre dzieci som, co przeżywają każdą śmierć, nawet "Gara Tublasa" ... Czy Barry Grovesa? Ja ich tam nie odróżniam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No właśnie! Najważniejsze, że "młody Kwaśniewski siem mydli" Ze ,mydli to pol biedy, ale dlaczego zamiast lezec w szpitalu schorowany i na wpol umierajacy to jeszcze biega w takie upaly Po tylu latach toksyny powinny zaatakowac stawy i nogi na amen!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dokladnie. Zamiast biegac lepiej sobie jaka lewatywe zrobic. Zapraszam do tematu "kawa!" do zwierzen z zabiegu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|