Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3910838 razy)
|
|
renia
|
Lewatywę, inhalację, dializę i analizę pierwiastkową włosa (robią listownie)... gwarantują zdrowie takie zabiegi a nie biegi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czytałam to wcześniej. Zdziwiło mnie to oburzenie rodziców, że dzieci miały taki "brzydki " widok. Człowieka im nie żal, tylko widoku... Nie powinni przerywać zajęć na boisku oraz w tej części szkoły, z której okien można obserwować boisko. To uniemożliwia dzieciakom pożyteczną przecież naukę na cudzych błędach- za "darmola".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Krawaciarz". Nie! Może był przejazdem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo fatalnie nogi mnie niosły. Cały dystans na musie, ale za to wynik niezły! Za gorąco było. Teraz zelżało- pogonię dziki. A z powrotem- wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wschodzące słońce powoduje, że wszystko wydaje się dłuższe, ładniejsze- choć dystans ten sam 6km. Zszargam nieco ten wątek, ale dostałem fajną podpowiedź. Narząd nieużywany zanika... Sluszna prawda ,szczegolnie ten organ ponizej pasa .Rownierz to sie tyczy muzgu ,dlusze nie uzywanie go powoduje tatalny zanik komurek muzgowych ,co nawet sie optymalnym zdarza .Dowod? mozna znalesc na tym forum Na tym Forum można znaleźć wpisy pewnego malagasa(Grecy używają tego zwrotu dla określenia masturbantów- choć nie tylko ), który ponoć "walił niemca w hełm" i o tym się rozpisywał- gdzieś. (informacja jest pewna, bo pochodzi od mojego starczego nieco Koleżeństwa ) Otóż zastanowiło mnie, czy można to- z punktu widzenia ogólnego "rozwoju"- odnieść do moich porannych i wieczornych przebieżek. Ponieważ dostrzegam poprawę wyglądu używanych przeze mnie do biegania "narządów" , to prawdopodobnie można domniemać, że i w tym przypadku nastąpiłaby poprawa. To mógłby być przełom w leczeniu "centymetrowców". Jedno budzi moją wątpliwość, nie wiem jaki to może mieć wpływ na poprawną czynność mózgu. Biegając raczej wszystko jest ol rajt!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I niech ktokolwiek tu dopisze, że literówka nie jest ważna! Przecież z powodu jednej literki, to niektórzy- szczególnie ci, dla których ponoć wiek nie ma znaczenia- mogą "na wieki" się na mnie obrazić. Starszego!!! "... starszego nieco Koleżeństwa"- tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czuję się jak za dobrych, modemowych czasów, kiedy to "56k" łącze hulało przy odbiorze poczty najszybciej o 4-tej rano. Na przykład. Teraz jest 20M i ... nic. Wczoraj z tego powodu nie mogłem, więc teraz jest "dobry czas" napisać coś ku pokrzepieniu. Naczłapałem się wczoraj ile wlezie, a ponadto ściągnąłem z rowerzystą. Nawet na dobrym ogumieniu, w określonych warunkach okolicznego lasu, przeciętny "off roadowiec" jest w stanie rozpędzić się do około 25km/h. Sandałki- póki co , są nieco szybsze- jak na opisywane warunki. Zajęty głupotkami doczekałem w lesie zmroku, a wtedy- wiadomo. Do głowy niekiedy przychodzą dziwne myśli. Do mnie zawitała taka. Podobnież wykazano, że "prawomyślni"- przy marszu "na oślep"- mają tendencję do zbaczania stale w jednym kierunku. Postanowiłem zbadać nie dość, że po ciemku, to jeszcze z zamkniętymi oczami jak to jest z "obomyślnymi". Tym czasem są to kilkunastometrowe odcinki z uwagi na brak środków na ewentualne... operacje plastyczne. Pomysł jest, to i środki na badania się znajdą. A dziś. Dziś ... rozruch moich, starych kości. 6km i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo współzawodnictwo dobrym dopingiem jest. Jak się wygrywa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie! Muszę mocniej trenować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
W sobotę poszło koło 4km w 30 min .... A ostatnią trasę jaką zrobiłem w 25 min 2 tygodnie temu , w sobotę poszło w 18 ... Nie jest żle ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozszyfrowałem Netię. Przyssana wieczorami młodzież do serwerów, to tylko wierzchołek górki lodowej. Netia popuściła tv przez serwery. Zaś będę musiał przypomnieć, że jak się naprodukuje "autek", to i ilość "ścieżek" dojazdowych do "autostrad" dla nich też wypada zwiększyć, a nie pitolić mi na ekranie, że "łącze jest aktualnie testowane" i dopisują coś żebym zajął się czymś innym, może pobiegał- na przykład. Dziś 5km, bo już jest bardzo ciepło.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Komary o tak wczesnej i rześkiej porze ani pisną. aniani 5km w pięknie odświeżonej atmosferze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Obserwując tę eksplozję zieleni, aż dziw bierze, że to wszystko jesienią "oklapnie". Z taką myślą przewodnią namozoliłem się całe 6km w ... . Poranki są bez zaskakujących zmian, czyli rześkie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mało że oklapnie, to wręcz wyparuje i zniknie. Takie te terofity (bodajże) są. P. S. Byłbym nie napisał ... Wczoraj 10 "jajek"/22 min. Na razie więcej nie wejdzie, nie tak z własnej woli, bez marchewki... Jeszcze byłbym się ugotował . Więcej homeostazy trzeba liznąć.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
@Radzio Ty codziennie tak nogami przebierasz w trasie ? Podziwiam
|