|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak czasami organizm uzewnętrznia wysiłek- nieco większy .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawi mnie to "po czwarte" : Po czwarte: odstawić natychmiast antyperspiranty, jeśli nie chce się mieć komplikacji zdrowotnych w przyszłości.
Czy chodzi o wszelkie antyperspiranty czy tylko o te popularne chemiczno-parabeniczne? Czy alun tez odpada?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
No właśnie a te eko na naturalnych składnikach tylko np : water, vegetable glicerine, cristal , polysacharide,essentieles de lavende , , eucalyptus . Albo taki czysty kryształ potasowy ? Ja już kilka lat używam tylko takich , albo czasem nawet trochę cytryny pod paszke tez dobrze robi ....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pod paszkę, tylko oliwa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z oliwek? Czy taka np. Bambino czy Johnson's baby dla dzieci...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, teraz jest dużo fajniej! To dobrze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Z oliwek? Czy taka np. Bambino czy Johnson's baby dla dzieci... Zwykle mam Bambino, ale ostatnio sie skończyło i sie nie kupiło Ale od czego jest lodówka, zaglądam, a tam olej orzechowy - rewelacja, jeszcze lepsza jak Bambino i bardzo przyjemny zapach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pod paszkę, tylko oliwa Zaraz zaraz, to oliwa pod pache smarowac? to ta faza rpzejsciowa?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Pod pachę oliwę , olej rzepakowy? A nie skleja się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ajurweda mówi: prysznic samą wodą, energiczne nacieranie ręcznikiem, wszystkie owłosione miejsca oliwą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli, tylko podeszw nie smarować...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
olej kokoswy nie lepszy od oliwy? i fajnie pachnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba na 100ml oliwy dać kilka kropel olejku różanego albo lawendowego, albo co tam komu pasuje. Olejki zapachowe w aptekach... Im bardziej się poci, tym piękniej i intensywniej się pachnie.
|
|
|
|
|
|
|
|