Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3910353 razy)
|
Blackend
|
Pod pachę oliwę , olej rzepakowy? A nie skleja się. No jak, a dzieciaków w wieku niemowlęcym czym smarowałaś? To dorosłym też się należy
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystkie potliwe miejsca (po wymyciu ) w szczególności, tak jak za Aleksandra Wielkiego i innych starożytnych dopóki nie nastała "smutna" wiara
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystkie potliwe miejsca (po wymyciu ) w szczególności, tak jak za Aleksandra Wielkiego i innych starożytnych dopóki nie nastała "smutna" wiara Dobrze, że zaznaczyłeś po wymyciu, bo są koneserzy, którzy uważają, ze mycie zabija naturę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ćzeste mycie skraca zycie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Mycie nóg to twój wróg. Choć to powinnam umieścić w wątku Sentencje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tak na poważnie, to pot może być zabójczo pachnący ,ze względu na odżywianie, gospodarkę hormonalną, stres i wtedy niestety w jednej sekundzie można po prostu tak zacapić, że oliwka, ałun i itp.tylko podkreśli zwyczajny smród.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystkie potliwe miejsca (po wymyciu ) w szczególności, tak jak za Aleksandra Wielkiego i innych starożytnych dopóki nie nastała "smutna" wiara Dobrze, że zaznaczyłeś po wymyciu, bo są koneserzy, którzy uważają, ze mycie zabija naturę. Bo zabija. Pies po myciu zachowuje się jakby stracił tożsamość. A o kotach lepiej nie mówić... Nasza skóra, włosy, jama ustna na stówę nie jest przystosowana do codziennego traktowania wodą z chemikaliami... Taki narów sobie wymyśliliśmy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystkie potliwe miejsca (po wymyciu ) w szczególności, tak jak za Aleksandra Wielkiego i innych starożytnych dopóki nie nastała "smutna" wiara Dobrze, że zaznaczyłeś po wymyciu, bo są koneserzy, którzy uważają, ze mycie zabija naturę. Bo zabija. Pies po myciu zachowuje się jakby stracił tożsamość. A o kotach lepiej nie mówić... Nasza skóra, włosy, jama ustna na stówę nie jest przystosowana do codziennego traktowania wodą z chemikaliami... Taki narów sobie wymyśliliśmy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I niestety za często się myjemy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I niestety za często się myjemy. Podobno zdecydowanie należy odróżnić pławienie w czystej wodzie od mycia z użyciem środków powierzchniowo czynnych.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No właśnie a te eko na naturalnych składnikach tylko np : water, vegetable glicerine, cristal , polysacharide,essentieles de lavende , , eucalyptus . Albo taki czysty kryształ potasowy ? Ja już kilka lat używam tylko takich , albo czasem nawet trochę cytryny pod paszke tez dobrze robi .... A ja, kurczaczek, zaledwie biegam- sobie. Ale teraz będzie olrajt, bowiem plumkać zacząłem- nie będzie musiało się ... tego... no... wykruszać... uff, trudna czynność. Wszystkie potliwe miejsca (po wymyciu ) w szczególności, tak jak za Aleksandra Wielkiego i innych starożytnych dopóki nie nastała "smutna" wiara Wspominasz o tych upadłych jednak cywilizacjach?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I niestety za często się myjemy. Podobno zdecydowanie należy odróżnić pławienie w czystej wodzie od mycia z użyciem środków powierzchniowo czynnych. Ja ostatnio myje sie mydlem aleppo z syrii, fajne jest od razu natluszcza, bo jest z oliwa i olejem laurowym. Do mycia wlosow rewelacja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
O dobrze robisz ja używam tego mydła już kilka lat , nie zamieniam na nic innego ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ten biszofit czy jak mu tam ok , ale oliwki Johnsons zapomnijcie . Rozmawiałem kiedyś z położną taką anty antybiotykową , anty szczepionkową , odbierającą porody w domu itd. itp ... mówiła że najwięcej uczuleń dzieci miały na oliwkę Johnsona i tak na prawdę to w niej najwięcej syfu jest ....
Może oliwka ok , ale celujcie też w bezpieczny skład . Eko nie równa się eko , a co dopiero Johnsons z TESCO ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gęsi smalec na grubo, a jak za dużo, można zlizać
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Albo tak , a dawno nie jadłem gęsiego ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|