|
Gavroche
|
- capi mi to starym chłopem Ale to pod kobiety zapach uniwersalny, jak Chanel no5 - wabik na mężczyzn. Jeszcze leciutko wódeczką i można zacinać bez nęcenia. A w temacie, tuzin w godzinkę to chyba dobry wynik bez względu na lata...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zależy dla kogo, bo "hanniusie" robią dwa... Przynajmniej na klawiaturze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wirtualny świat jest piękny - spełnia niektórym marzenia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak na ten zapach reaguje otoczenie? Komary,meszki i inne insekty przyciąga,odpycha... Żrą skubańce jednakowo Sprawdź płeć. 10km ? Czy 12,5 w godzinke ? To drugie, ale w tym sezonie ciężko mi się wyrobić w godzinę. Najlepiej miałem 59, a najgorzej 66minut. Rekord trasy był z 5 lat temu - 53 minuty, ale jeszcze dwa lata temu latałem regularnie 55-58minut. Dziś zdaje się to nierealne, ale się nie poddaję. Latka lecą... Hola, hola! Z opisu wynika, że zaledwie biegną i to coraz trudniej. Znaczy lata ponad pięćdziesiąte mam na myśli. Od dziś skracam dystans do 49min. jeje
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś boisko było mokre, dlatego padło na późną przebieżkę. 10, a może 11 jajek. Pewien nie jestem gdyż zamyśliłem się w pewnym momencie . Jednakże czas - 21 minut skłania jednak w stronę 10. 11 byłoby za dobrze jak na dzisiejsze warunki. Chmury się rozpierzchły, pokazały się gwiazdy i wychynęła mgła . Wrażenia niczym z niskotemperaturowej sauny, że tak powiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie powiem, aby mnie nogi dziś niosły, ale 59minut wykręciłem. Piasek twardy, szutr trochę za miękki, ale poniżej godzinki, to całkiem, całkiem, jak na ten sezon. Ale może być lepiej!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A las pięknie zlany, czeremcha jeszcze pachnie, ale nie tak intensywnie jak z tydzień temu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie powiem, aby mnie nogi dziś niosły, ale 59minut wykręciłem. Piasek twardy, szutr trochę za miękki, ale poniżej godzinki, to całkiem, całkiem, jak na ten sezon. Ale może być lepiej! No, no .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie, mogłoby być lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Perfekcjonista?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja nie i dlatego na wszelki wypadek do Włocławka sprawdzić się nie pojadę Ale może z wiekiem mi to przejdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w Bursztynowym Pałacu dobrą kawę robią, jakby co!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|