chill
Gość
|
Wczoraj leciutko , bo juĹź póşno byĹo jakoĹ 20.00 ale nie mogĹem sie powstrzymaÄ ... OkoĹo 6,5 km .... Najlepiej mi siÄ biega miÄdzy 10.00 a 15.00 ..... W poĹudnie the best
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
nie za cieplo na bieganie w samo poludnie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz w poĹudnie, to jest dopiero optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Gość
|
No racja jak by byĹo juĹź 26> i sĹoĹce to nie bardzo ale teraz przed 20-tkÄ
to optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
u mnie smazalnia w poludnie
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ja rĂłwnieĹź odzwykĹem od zwyczajowych temperatur. A nawet jak chĹodno to wilgotno do tego. DziĹ miaĹa byÄ przebieĹźka, ale burza trochÄ "straszy". To nie te czasy gdy burza wpadaĹa, zrobiĹa swoje, odchodziĹa i wiadomo byĹo Ĺźe nastÄpnie bÄdzie wypogodzenie i tyle. Teraz te burze siÄ rozwlekajÄ
na caĹy dzieĹ czÄsto.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
O toto. U mnie dziĹ jest taki dzieĹ- wĹaĹnie. Tyle, Ĺźe siÄ wczoraj "wygrzmiaĹo". Czas rozpoczÄ
Ä naukÄ pĹywania, bo co bÄdzie jeĹli do tej... no... barki wypadnie nieco przepĹynÄ
Ä.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Kolejna przebieĹźka nie zaistniaĹa, jako Ĺźe woda stoi na trasach. Ledwo czĹowiek wyjdzie na prostÄ
, a tu juĹź juĹź to pole "cofasz siÄ o dwa miejsca".
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
DziĹ miaĹem tylko sprawdziÄ stan bieĹźni. Wody juĹź nie znalazĹem, ale podkusiĹo mnie jeszcze na rozruch przed snem - 4km/20min. Wreszcie moĹźna siÄ troche rozebraÄ. Ale i tak jest mi gorÄ
co. Niewiem czy to przez wczorajsze spieczenie na sĹoĹcu, czy teĹź przez te przeciÄ
gajÄ
ce siÄ niepogody. Tak czy siak nie da siÄ w tym roku oswoiÄ ze sĹoĹcem. To deszcze/chĹody, to znĂłw szok popromienny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
CiepĹy piasek koi zmysĹy. 3km w nieco wiÄkszej piaskownicy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Wczoraj kilometrĂłw jakby mniej, bo spĹywaĹem siÄ okrutnie. A dziĹ 6km i juĹź.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Gość
|
A u mnie dzisiaj 30 minutek , km zaraz sprawdze na mapie bo nowa trasa byĹa i zmiany tempa pod koniec .... OgĂłlnie fajowo
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A u mnie dziĹ 68 minutek... GorÄ
co i siÄ nie chciaĹo szybciej.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Za ciepĹo, ale moĹźna dla sprawdzenia wydolnoĹci.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A u mnie nic Za duĹźo pyĹkĂłw w lesie i po ostatnim zgonie nie chce jeszcze raz tego przeĹźywaÄ Za to od lipca wszystko grzecznie odrobiÄ
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Za ciepĹo, ale moĹźna dla sprawdzenia wydolnoĹci.  Chyba spacer lub jezioro he he Miasto oddaje energiÄ,ciepĹo po sĹonecznym dniu.  Odczekam 1h i powinno byÄ znoĹnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za ciepĹo, ale moĹźna dla sprawdzenia wydolnoĹci.  EwoluowaliĹmy w Afryce, bieganie w upale, to taki hoĹd przodkom
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Miasto jest straszne jak siÄ ten beton z asfaltem nagrzejÄ
. Ale za to noce cieplejsze...