chill
Go
|
Wczoraj leciutko , bo już póżno było jakoś 20.00 ale nie mogłem sie powstrzymać ... Około 6,5 km .... Najlepiej mi się biega między 10.00 a 15.00 ..... W południe the best
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie za cieplo na bieganie w samo poludnie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz w południe, to jest dopiero optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No racja jak by było już 26> i słońce to nie bardzo ale teraz przed 20-tką to optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
u mnie smazalnia w poludnie
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja również odzwykłem od zwyczajowych temperatur. A nawet jak chłodno to wilgotno do tego. Dziś miała być przebieżka, ale burza trochę "straszy". To nie te czasy gdy burza wpadała, zrobiła swoje, odchodziła i wiadomo było że następnie będzie wypogodzenie i tyle. Teraz te burze się rozwlekają na cały dzień często.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O toto. U mnie dziś jest taki dzień- właśnie. Tyle, że się wczoraj "wygrzmiało". Czas rozpocząć naukę pływania, bo co będzie jeśli do tej... no... barki wypadnie nieco przepłynąć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kolejna przebieżka nie zaistniała, jako że woda stoi na trasach. Ledwo człowiek wyjdzie na prostą, a tu już już to pole "cofasz się o dwa miejsca".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś miałem tylko sprawdzić stan bieżni. Wody już nie znalazłem, ale podkusiło mnie jeszcze na rozruch przed snem - 4km/20min. Wreszcie można się troche rozebrać. Ale i tak jest mi gorąco. Niewiem czy to przez wczorajsze spieczenie na słońcu, czy też przez te przeciągające się niepogody. Tak czy siak nie da się w tym roku oswoić ze słońcem. To deszcze/chłody, to znów szok popromienny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciepły piasek koi zmysły. 3km w nieco większej piaskownicy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wczoraj kilometrów jakby mniej, bo spływałem się okrutnie. A dziś 6km i już.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A u mnie dzisiaj 30 minutek , km zaraz sprawdze na mapie bo nowa trasa była i zmiany tempa pod koniec .... Ogólnie fajowo
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A u mnie dziś 68 minutek... Gorąco i się nie chciało szybciej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za ciepło, ale można dla sprawdzenia wydolności.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A u mnie nic Za dużo pyłków w lesie i po ostatnim zgonie nie chce jeszcze raz tego przeżywać Za to od lipca wszystko grzecznie odrobię
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za ciepło, ale można dla sprawdzenia wydolności. Chyba spacer lub jezioro he he Miasto oddaje energię,ciepło po słonecznym dniu. Odczekam 1h i powinno być znośnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za ciepło, ale można dla sprawdzenia wydolności. Ewoluowaliśmy w Afryce, bieganie w upale, to taki hołd przodkom
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miasto jest straszne jak się ten beton z asfaltem nagrzeją. Ale za to noce cieplejsze...
|
|
|
|
|
|
|
|