chill
Go
|
Ja dziś po lesie z 0,3 butelką wody ... Przynajmniej nie w samym słońcu ... A u mnie nic Sad Za dużo pyłków w lesie i po ostatnim zgonie nie chce jeszcze raz tego przeżywać Confused Za to od lipca wszystko grzecznie odrobię Very Happy Blackend wiem coś o tym ... masakra , u mnie pyłki traw załatwiają połowę czerwca i lipca , no ale cóż trza żyć , rotacja i eliminacja do końca nie pomogły ... Ale i tak mam lepiej niż na korycie ( uuu kiedy to było ) , chociaż w tym roku zima rozwaliła cały system i stężenie alergenów jest chyba jakieś maksymalne Po lesie daje rade , przez pola też , ale jak stanę , albo wrócę już do domu to uświadczam mega oczyszczania nosem
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jeszcze oczy cierpią trochę przez pyłki , jak się biegnie czy jedzie rowerem . Dobre może byłyby takie okulary jak dla kolarzy , żółte a;bo bezbarwne ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Biegacie z wodą przy krótkich dystansach 5-12 km?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja zawsze na sucho. Przed wybiegnięciem piję tylko około 300ml wody z sokiem z czarnej porzeczki, bo sok wiśniowy mam się skończył, a nie dlatego, że "zdrowszy".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam takiego kolegę na siłowni, co jeszcze rozgrzewki nie zrobi, a już z pół litra obali
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Również Bywa też tak,że jak dobiegnę do celu, pić za bardzo mi się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Biegacie z wodą przy krótkich dystansach 5-12 km? Smile Ja biegam , jak jest gorąco jak teraz ... Kiedyś sobie siknąłem na lekko brązowo dawno dawno temu , to teraz zabieram troszkę wody ... Wtedy upał był tzn koło 30 i zrobiłem dychę , a wcześniej pamiętam że piłem trohę , widocznie za mało , dużo się wypociłem .... i masz babo placek ....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Również nie piję miało być
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Biegacie z wodą przy krótkich dystansach 5-12 km? Smile Ja biegam , jak jest gorąco jak teraz ... Kiedyś sobie siknąłem na lekko brązowo dawno dawno temu , to teraz zabieram troszkę wody ... Wtedy upał był tzn koło 30 i zrobiłem dychę , a wcześniej pamiętam że piłem trohę , widocznie za mało , dużo się wypociłem .... i masz babo placek .... A o so cho z tymi kolorami? Biały źle, żółty dobrze, brązowy źle czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Biegacie z wodą przy krótkich dystansach 5-12 km? Smile Kiedyś sobie siknąłem na lekko brązowo dawno dawno temu , Intensywniejszy wysiłek, to i sika się na kolorowo (mam podobnie) Ważne,aby uzupełnić braki po. W trakcie tak krótkich biegów odpuszczam sobie nawadnianie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z kilograma tłuszczu - kilogram wody, a z grama węglowodanów pół grama wody... Woda z tłuszczu w mięśniach powstaje szybciej niż jest odprowadzana, dlatego mięśnie puchną.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ale oblać się z góry podczas Mariusz mówię Ci jakie przyjemne A ja często zostawiam sobie tą buteleczkę na trasie jak mam z powrotem i wtedy po karku chłodnym , uuu miodzio i dalej można lecieć .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Biały źle, żółty dobrze, brązowy źle czy jak?
Walnąć trzeba Pluuuuusssza, a kolor będzie zawsze zadawalający...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Woda z tłuszczu w mięśniach powstaje szybciej niż jest odprowadzana, dlatego mięśnie puchną.
Przeszkadza mi to czasem. Da się coś z tym zrobić? Mniej mięśni? ala Hart
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sikanie podczas biegania odwadnia, dlatego później pić się chce.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale oblać się z góry podczas Mariusz mówię Ci jakie przyjemne A ja często zostawiam sobie tą buteleczkę na trasie jak mam z powrotem i wtedy po karku chłodnym , uuu miodzio i dalej można lecieć . Gdy podlewają trawniki "na domkach" ,czasem (za)łapię się na orzeźwiający prysznic Muszę tylko wstrzelić się w odpowiednią godzinę/czas
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Woda z tłuszczu w mięśniach powstaje szybciej niż jest odprowadzana, dlatego mięśnie puchną.
Przeszkadza mi to czasem. Da się coś z tym zrobić? Mniej mięśni? ala Hart Charty mało mięśni? Wręcz przeciwnie To sprinterzy. Mało mięśni ma alaskan husky-maratończyk.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Coś takiego , myślałem że Husky to taki silny raczej ... A owczarek niemiecki podobnie ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z kilograma tłuszczu - kilogram wody, a z grama węglowodanów pół grama wody... Woda z tłuszczu w mięśniach powstaje szybciej niż jest odprowadzana, dlatego mięśnie puchną. Czy podczas braku wody, odpala się jakiś system spalania fatu w tym właśnie celu, jak u wielbłąda?
|
|
|
|
|
|
|
|