administ
Go
|
I prawidłowo, bo bieganie wyciąga wodę z pęcherza zagęszczając mocz. Stąd nie ma parcia nawet jak przed biegiem chciało się mocno.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No i mamy rozwiązanie zagadki ..
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Dzisiaj poleciałem sobie koło 35 minutek dosyc żwawo jak na tę pogode za to teraz czuję sie jak motylek i rozmyślam o kolejnej przebieżce jeszcze dzis ale czy warto ? Może cos krótkiego ... ee chyba poczekam do czwartku ....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja dziś po lesie z 0,3 butelką wody ... Przynajmniej nie w samym słońcu ... A u mnie nic Sad Za dużo pyłków w lesie i po ostatnim zgonie nie chce jeszcze raz tego przeżywać Confused Za to od lipca wszystko grzecznie odrobię Very Happy Blackend wiem coś o tym ... masakra , u mnie pyłki traw załatwiają połowę czerwca i lipca , no ale cóż trza żyć , rotacja i eliminacja do końca nie pomogły ... Ale i tak mam lepiej niż na korycie ( uuu kiedy to było ) , chociaż w tym roku zima rozwaliła cały system i stężenie alergenów jest chyba jakieś maksymalne Po lesie daje rade , przez pola też , ale jak stanę , albo wrócę już do domu to uświadczam mega oczyszczania nosem Chill, prądy selektywne "S" pomagają przy alergii. Może całkiem jej nie zlikwidują, ale dobrze by było gdyby chociaż złagodziły ją...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Reniu dziekuje , ja już dzwoniłem do ośrodka w Karpaczu w sprawie mojej skóry i bardzo fajnie mi sie rozmawiało z panem Zbyszkiem ... Myśle że jakoś na wakacje tam zawitam i wezmę kompleksowa usługę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
no i super...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
[quote="Blackend"Najlepiej łagodzą odpowiednie prochy, jestem tak naćpany, że nie jeden narkoman by mi pozazdrościł Wink Laughing] O rany jakie to prochy ? Zyrtec i tego typu ? Ja już nie "biorę" od około 6 lat , bo chodziłem właśnie sniety jak ryba na tym .... fuj ... wolę przecierpiec jeszcze troszke i pózniej stestuje te słynne prady ....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak nie musisz brać, to jesteś pewnie do uratowania
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nie musisz brać, to jesteś pewnie do uratowania Blackend, a Ty brałeś kiedyś prądy?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Z resztąu mnie poprawa po przejsciu na LC , bez zbóż i z rotowaniem nabiału ... teraz to już w sumie ŻO ... Tyle to moge miec w sumie jakis lekko zapchany nos, kichanie i czasem w oku coś przeszkadza , ale jak mozna prądem okiełznac to czemu nie Kiedyś było gorzej od podstawówki pamiętam , zalewało mnie z nochala okropnie , z oczu też i opuchlizna i jeszcze czułem sie jak w stanie podgorączkowym . Mój kolega z liceum miał jeszcze gorzej , jeżdził na jakieś tam odczulanie , które mu nic nie dało i tylko więcej leków brał z roku na rok ... A on to goraczkował podczas pylenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Wisienka" kiedyś pisała, że prądy jej na alergię pomogły, ale czy całkiem się jej pozbyła to nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Blackend, a Ty brałeś kiedyś prądy?
Tak eSy, ale nie na katar sienny
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I nic nie pomogły Tobie?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Z resztąu mnie poprawa po przejsciu na LC , bez zbóż i z rotowaniem nabiału ... teraz to już w sumie ŻO ... Tyle to moge miec w sumie jakis lekko zapchany nos, kichanie i czasem w oku coś przeszkadza , ale jak mozna prądem okiełznac to czemu nie Kiedyś było gorzej od podstawówki pamiętam , zalewało mnie z nochala okropnie , z oczu też i opuchlizna i jeszcze czułem sie jak w stanie podgorączkowym . Mój kolega z liceum miał jeszcze gorzej , jeżdził na jakieś tam odczulanie , które mu nic nie dało i tylko więcej leków brał z roku na rok ... A on to goraczkował podczas pylenia miałem podobnie , 'leki' typu Zyrtec Amertil brałem ok.15 lat , po zmianie diety od 5 lat nic , spokój . Prawie Swędzące oczy czy przytkane zatoki przepłukuję solą fizjologiczną - działa
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I nic nie pomogły Tobie?
Generalnie po zmianie sposobu odżywiania, jest duuużo lepiej, nie przeziębiam się, nie miewam gryp ani kataru po za okresem pylenia traw, ale trudno wymagać cudownego ozdrowienia jak się zabagniało organizm przez kilka z ogonem lat
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym jeszcze z tymi prądami próbowała...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja bym jeszcze z tymi prądami próbowała...
Jak nie na sobie, to czemu nie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mi już przeszło, jak by co
|