Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3908419 razy)
|
administ
Go
|
Latem glaca, albo krótki tow. Gierek, to podstawa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Latem glaca, albo krótki tow. Gierek, to podstawa. Jakże męski i praktyczny jeżyk
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od razu musk inaczej pracuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owszem, nie mam doświadczenia w bieganiu, ale mam w poceniu się i odwodnieniu. Z resztą napisałem "nierozsądnie", więc jestem kryty Męska odpowiedź "dupowatego"(jak sam twierdzi)Blackenda zamknęła dyskusję, tak myślę... Ale jak kto ma gadatliwość przekupy z targu, to mogę się mylić
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W Amazonii nie ma też wysokich temperatur.
Tak, tak poczytaj, sa i to bardzo wysokie Nie muszę, byłem w Brazylii, 24-26 to maks. Aj wiesz, jak bylem w Irlandii to akurat pieklo i bylo ze 30 stopni. Ale to nie jest podstawa zeby twierdzic, ze tam tropiki maja W skiazkach Palkiewicza czy Cejrowskiego troche inny obraz sie rysuje, ale moze w dzungli jest inaczej...?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Latem glaca, albo krótki tow. Gierek, to podstawa. taki tez mam plan, ale wczoraj fryzjerce mej telefon zgasl od tego upala i na poniedzielnik sie przemecze jakos
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Owszem, nie mam doświadczenia w bieganiu, ale mam w poceniu się i odwodnieniu. Z resztą napisałem "nierozsądnie", więc jestem kryty Męska odpowiedź "dupowatego"(jak sam twierdzi)Blackenda zamknęła dyskusję, tak myślę... Ale jak kto ma gadatliwość przekupy z targu, to mogę się mylić Dupowaty lubi takie dyskusje, bez agresji, nawracania w jedyną słuszną rację i bez przysypiania
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
najwaazniejsze jest, ze jak sie da czadu to pot sie leje po dupie i o to chodzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak to tak tylko gadać, skoro słowa wypada przekuwać w czyn! Bo inaczej to wychodzą obiecanki wyborcze typu "trzy miliony mieszkań..."
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
najwaazniejsze jest, ze jak sie da czadu to pot sie leje po dupie i o to chodzi O właśnie, to nie są teoretyczne rozważania, bo jak się da czadu - to tak jest! Ale prawdą jest również, że kto się w mrozie poci, ten szybko umiera.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Amazonii nie ma też wysokich temperatur.
Tak, tak poczytaj, sa i to bardzo wysokie Nie muszę, byłem w Brazylii, 24-26 to maks. Aj wiesz, jak bylem w Irlandii to akurat pieklo i bylo ze 30 stopni. Ale to nie jest podstawa zeby twierdzic, ze tam tropiki maja W skiazkach Palkiewicza czy Cejrowskiego troche inny obraz sie rysuje, ale moze w dzungli jest inaczej...? Wilgotność sprawia, że 25 staje się nie do zniesienia, ale dzięki niej żyją na drzewach lądowe pijawki i spadają na niczegoniepodejrzewających białasów... Dlatego do dżungli wszedłem raz zobaczyłem siedlisko moich żab i podziękowałem. Cejrowski to twardziel dla mnie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
taki tez mam plan, ale wczoraj fryzjerce mej telefon zgasl od tego upala i na poniedzielnik sie przemecze jakos
Najpierw trzeba obejrzeć "Bilet za fryzjera" ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
najwaazniejsze jest, ze jak sie da czadu to pot sie leje po dupie i o to chodzi A ja dziś w klimatyzowanej siłce leniwy trening zrobiłem. Klima jakoś tak liże po stawach...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ciezko byc twardzielem...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ciezko byc twardzielem... Fakt. Kuszące są rozrywki dla silnie komercyjnych jednostek
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Więcej po targu... Skoro świt przebiegłem się po lesie, nieco ponad 5km. Wybarwienie prawdopodobnie mam pokojowe , bowiem sarny mijałem w odległości 5-7m i nie pierzchały, bo na węch nie mogły liczyć. Wielce przyjemne jest, gdy tors- w tym także niezarośnięty tors - zraszany jest od czasu do czasu kroplami rosy osiadłymi na liściach. Takie drobne przyjemności w zamian za chwilowy brak "wygrzebanej z ogniska" odzieży stanowią o tym, że nie ma takiej "bazarówy"*- przekupy), której nie potrafiłbym cierpliwie wysłuchać.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ja szutrami , dawałem dzisiaj koło 8 km - 45 min ... słabo ale i tak niezle .. chociaż mi bardziej zalezy na odtruwaniu ... I bez wody i ogolony na twarzy po tygodniu , ale ... -> bez t-shirta słońca trochę człowiek złapał ... Pozdrawiam wszystkich biegaczy HOUK !
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
HOUK! Chwilowo nie biegający biegacz
|
|