administ
Go
|
Naturalnie, młodszy duchem wygra!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A wytrzymałościowo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do pewnego etapu dziadzienia, młodziaki nie mają szans w wytrzymałościówce.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak jest, przychodzi taki czas że nie można już liczyć na dobry sprint. Natomiast wytrzymałościówka bywa jeszcze perspektywiczna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak jest, przychodzi taki czas że nie można już liczyć na dobry sprint. Natomiast wytrzymałościówka bywa jeszcze perspektywiczna.
Istnieje teoria, że włókna mięśniowe szybkokurczliwe zaczynają się przekształcać w wolnokurczliwe wraz z wiekiem. Podobno 35-40 to granica. Trening siłowy spowalnia ten proces, ale go nie zatrzymuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trening siłowy spowalnia ten proces, ale go nie zatrzymuje. I całe szczęście, bo co by to było!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To tylko teoria na szczescie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Siadaj czwóra Myślę, że większość procesów w naszych ciałach tak się trochę czai... Chudnięcie, budowanie mięśni, wzrost form juwenilnych czy starzenie Dwa do przodu, jeden w tył, jak partyzantka, atak i cofanko.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Siadaj czwóra ... A nie dziękuję, proszę oddać potrzebującym. Zresztą schody nie musiałyby być kanciate, mogą być "wyoblone", z nierównościami.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
28 stopni w cieniu, dlatego skróciłem trochę dystans do 8km, ale i tak byłem mokruśki jak z pod prysznica Przed wyjściem prewencyjnie popsikałem się offem od stóp do głowy i zadziałało, żaden krwiopijca nawet nie podleciał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I prawidłowo. A na androida jest kilka aplikacji na komary. Ponoć to też działa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rzucają mi się w oczy ostatnimi dniami biegacze, ale jakże dziwni Ich ruch przypomina senny koszmar, w bród przez rzekę gęstej melasy. Czy taki trening "super slow" ma jakieś uzasadnienie, czy to jakaś nowomoda?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I prawidłowo.
To dobrze, bo w tym deszczowym sezonie uciążliwe "małpiszony" są, szczególnie u Dziadków na działce
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tu "dobry" Prezydent Miasta wytruł komary przy okazji meszek i jest spokój!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czy taki trening "super slow" ma jakieś uzasadnienie, czy to jakaś nowomoda?
Już sama chęć odejścia od telewizora na pewno jest korzystna
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu "dobry" Prezydent Miasta wytruł komary przy okazji meszek i jest spokój! Sie wie gdzie zamieszkać
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo - Stolica Kujaw!
|