Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
MariuszM! Przypomniałem sobie! W wodzie, w wodzie spojrzenia są mniej dziwne z powodu widoku braku koszulki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Planowałem popływać, ale nie doszedłem, bo chyba nie dojadłem. Ale to, co przeszedłem ma się nijak do tego, co bym przebiegł, gdybym nie pomaszerował pływać. Wkrótce- w ramach "szkolenia"- leśni zaczną gonić ludzi z lasu celem obniżenia zagrożenia pożarowego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Wkrótce- w ramach "szkolenia"- leśni zaczną gonić ludzi z lasu celem obniżenia zagrożenia pożarowego. Na pole, albo na dwór.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za wczoraj - 4km/20min. Minęło zimowe zmęczenie. Następna zima tuż tuż.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ani się obejrzymy jak przyjdzie. Dni już coraz krótsze
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wczoraj mikro tyci ironman bez wody 6-7 km biegiem i z 15 km rowerem ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Po przebierałem dzisiaj znów nogami po polnych dróżkach ... cos koło 7km 45 min ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Widać poprawę osiągów...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Dopiero teraz czytam Twój post a ja po drugim biegu dzisiaj Nie wiem o co chodziło ale strasznie mnie ciągnęło żeby chociaż na 20-30 minutek wyjść znów ... I tak zrobiłem 30 min poszło tym samym tempem ... plus na koniec zrobiłem sobie ... ( Gavro mnie ubije jak ekologiczne prosie za pół ceny - ale obiecuje że wszystko gra w należytym porządku ) ... tabatę 4 minutki burpees 8 powtórzeń i 20 sek. przerwy i znów.... itd ... Jutro będę pocięty jak 1/4 Stathama
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja, gdy se biegnę lub spaceruję (~5km) zahaczam czasem o załączniki-głównie nachwyt; szeroko na wysokości barków i bajceps na szczebelkach. Mnie nosi energia gdy przepalam ATP,wtedy koniecznie trzeba coś zrobić (spacer,biegi, inne ćwiczenia ) inaczej człowiek się udusić może.... Takiej sytuacji nie doświadczam przy zbyt małej ilości Ww,znacznej B. Wątroba 100-150g z śmietanką i ziemniakiem robi swoje (ATP). [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
P.S + pompki na słupkach
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo ładna ścieżka zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bardzo ładna ścieżka zdrowia Komary tną , ale dopiero po 21
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... zahaczam czasem o załączniki... Aleś farbę zdrapał.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś na bieżni niezwykła pogoda. Możnaby się opalać w księżycowym albedzie . Sama bieżnia sucha jak pieprz. Przebieżka nieznaczna, ale na finiszu doszedł 1 skok w dal - do połowy piaskownicy. Przypuszczam nawet że mógłbym przeskoczyć ze 2/3 piaskownicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo, wszystko dla tych... dzieci . A one i tak przy komputrofonach siedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|