Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3832853 razy)
|
renia
|
Dobrze mi tak. Co się uśmiałem, to moje- 6km. Dobrze, że w moim lesie żaden kapłani pajac nie wpadł na pomysł schody wybudować. Zesrał bym się ze śmiechu. To jest żałosne... Admin, Ty na to pozwalasz?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Radzio - żółta kartka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Eee, jak czerwona? Przecież to banan już, a nie kartka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie należy mu się? I tak długo Admin jest cierpliwy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E tam surowa...i tak długo milczałam...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gavro.nie drukuj 'me(ogon)czy'.... Starszym nalezy sie... Opierunek,ptfu szacunek-tak dla zasady ph>7.35 B-)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić Jestem pewna, że jego wulgaryzm nie tylko mi przeszkadza... I to jest nie tylko wulgaryzm, ale i straszna złośliwość oraz bezsensowny bełkot...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavro.nie drukuj 'me(ogon)czy'.... Starszym nalezy sie... Opierunek,ptfu szacunek-tak dla zasady ph>7.35 B-)
Jakiś stanowczy wcale nie jestem w tym wypadku Ale to tylko dlatego, że nie zawsze Radzia rozumiem Ciebie zresztą też
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić Jestem pewna, że jego wulgaryzm nie tylko mi przeszkadza... I to jest nie tylko wulgaryzm, ale i straszna złośliwość oraz bezsensowny bełkot... Wulgaryzmy ok. Ale ten bełkot czasem się piękną symfonią okazuje. Czasem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakiś stanowczy wcale nie jestem w tym wypadku Ale to tylko dlatego, że nie zawsze Radzia rozumiem Ciebie zresztą też ...dużo osób się czasami nie rozumie...bo tekst pisany można różnie odebrać i interpretować. Ale ciągły bełkot to już jest przesada... A to słownictwo? Czym tłumaczyć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś stanowczy wcale nie jestem w tym wypadku Ale to tylko dlatego, że nie zawsze Radzia rozumiem Ciebie zresztą też ...dużo osób się czasami nie rozumie...bo tekst pisany można różnie odebrać i interpretować. Ale ciągły bełkot to już jest przesada... A to słownictwo? Czym tłumaczyć? Zamiast żółtej kartki żółte papiery! Mi to nie przeszkadza, jakby mnie ktoś pytał. Albo go skarcę, albo go nie czytam. Rozumiem, że czasem męczący jest nasz Radzio, to widać choćby po tym, że nikt nie pisze, kiedy się Radzio wyżywa na Forum Ale może niech sam zainteresowany się wypowie, no i Admin też
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poczekamy, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Poczekamy, zobaczymy... Pewnie. Jutro Radzio będzie innym człowiekiem, zobaczycie. P. S. Miało być dziś z 10 jaj, ale pod koniec rozmyśliłem się i wyszło mniej. Za to spróbowałem nowej dyscypliny - skok z rantu do piaskownicy, z miejsca, obunóż. Wynik - 288cm, chyba nieźle jak na pierwsze próby. Bo skok w dal się nie udał gdyż słabo belkę było widać i mnie się krok pokićkał.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poczekamy, zobaczymy... Pewnie. Jutro Radzio będzie innym człowiekiem, zobaczycie. P. S. Miało być dziś z 10 jaj, ale pod koniec rozmyśliłem się i wyszło mniej. Za to spróbowałem nowej dyscypliny - skok z rantu do piaskownicy, z miejsca, obunóż. Wynik - 288cm, chyba nieźle jak na pierwsze próby. Bo skok w dal się nie udał gdyż słabo belkę było widać i mnie się krok pokićkał. Chyba nieźle, przeskoczyłbyś najwyższego człowieka świata
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No... na plaży. Ale musiałby chyba uważać na nosek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No... na plaży. Ale musiałby chyba uważać na nosek. Tfu, tfu, no
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić Hm, Twój trener? Ojoj
|
|
|
|
|
|
|
|
|