Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3910293 razy)
|
Dasna
Go
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić Jestem pewna, że jego wulgaryzm nie tylko mi przeszkadza... I to jest nie tylko wulgaryzm, ale i straszna złośliwość oraz bezsensowny bełkot... Tak, Reniu mnie też to przeszkadza. Rozumiem , że w stosunku do mężczyzn te posty są zabawne natomiast w stosunku do kobiet obraźliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Ale ten bełkot czasem się piękną symfonią okazuje. Czasem. Cyce , pierdnąłem, zesrałem. Po prostu fajnie jest. Swojsko.Piękna symfonia. DO/ŻO rządzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Trener mój do wyższych celów stworzony, jakiś tam kolokwializm nie robi dramatu. Na żółtą się można jednak zgodzić Hm, Twój trener? Ojoj
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czerwona się należy... Inni czytają to Forum i jak nas odbierają? Niby DO ma wpływać na intelekt... Albo to nie działa (przynajmniej nie u wszystkich) albo Radzio nie jest na DO. Przecież to co on wypisuje nie jest normalne, ani przyzwoite, ani kulturalne. Ośmiesza to Forum i DO... Zbyt surowaś Ale ten bełkot czasem się piękną symfonią okazuje. Czasem. Cyce , pierdnąłem, zesrałem. Po prostu fajnie jest. Swojsko.Piękna symfonia. DO/ŻO rządzi. To tylko słowa. Wcale ich tak dużo znowu nie pisze. Jak przestanie w ogóle, to nawet nik nie zauważy Czepiacie się słówek i chłopaka
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A nie należy mu się? I tak długo Admin jest cierpliwy... Zawoalowanym podżegaczom stanowcze, acz delikatne NIE. A i tak jest postęp, że już nie na priv.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poprosiłaś, żebym Twoje privy uszanował i nic nigdy o nich nie wspominał, więc milczę. A Ty co- można taka? Od Ciebie nauczyłem się jednak, żeby nigdy nie mówić nigdy. A za Twą pomoc publicznie podziękowałem, ale to nie jest d o ż y w o c i e.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gupi jesteś.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Starszych nieco od Ciebie nauczycieli mam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poprosiłaś, żebym Twoje privy uszanował i nic nigdy o nich nie wspominał, więc milczę. A Ty co- można taka? Od Ciebie nauczyłem się jednak, żeby nigdy nie mówić nigdy. A za Twą pomoc publicznie podziękowałem, ale to nie jest d o ż y w o c i e. Radzio pokaż te nasze prywatne rozmowy a nie strasz nimi. OK?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To tylko słowa. Wcale ich tak dużo znowu nie pisze. Jak przestanie w ogóle, to nawet nik nie zauważy Czepiacie się słówek i chłopaka Gavroche napiszę Ci tak. Słowa mają wielką moc. Potrafią góry przenosić i razić boleśnie. Słowa to myśli ubrane. Jeśli piszesz z kimś miło, nie napastliwie i czujesz się w rozmowie z nim bezpiecznie i w miarę komfortowo i nagle .... ni z gruszki ni z pietruszki ten ktoś Ci wali między oczy szpilę i nazywa złośliwie a jeszcze wplątuje w to Twoje dziecko to jak reagujesz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale jesteśmy wszyscy tutaj dorośli i potrafimy sobie poradzić z takimi "problemami", a nie zaraz Admin zrób coś, bo mi to nie odpowiada?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ale jesteśmy wszyscy tutaj dorośli i potrafimy sobie poradzić z takimi "problemami", a nie zaraz Admin zrób coś, bo mi to nie odpowiada? No, każdy właśnie radzi sobie na swój sposób i każdy także ma prawo do obrony. Tak?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To tylko słowa. Wcale ich tak dużo znowu nie pisze. Jak przestanie w ogóle, to nawet nik nie zauważy Czepiacie się słówek i chłopaka Gavroche napiszę Ci tak. Słowa mają wielką moc. Potrafią góry przenosić i razić boleśnie. Słowa to myśli ubrane. Jeśli piszesz z kimś miło, nie napastliwie i czujesz się w rozmowie z nim bezpiecznie i w miarę komfortowo i nagle .... ni z gruszki ni z pietruszki ten ktoś Ci wali między oczy szpilę i nazywa złośliwie a jeszcze wplątuje w to Twoje dziecko to jak reagujesz? To trudne sytuacje, nie wiem, ja sobie radzę(Radzię). Ale jak rodzinę, to już niehonorowo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To tylko słowa. Wcale ich tak dużo znowu nie pisze. Jak przestanie w ogóle, to nawet nik nie zauważy Czepiacie się słówek i chłopaka Gavroche napiszę Ci tak. Słowa mają wielką moc. Potrafią góry przenosić i razić boleśnie. Słowa to myśli ubrane. Jeśli piszesz z kimś miło, nie napastliwie i czujesz się w rozmowie z nim bezpiecznie i w miarę komfortowo i nagle .... ni z gruszki ni z pietruszki ten ktoś Ci wali między oczy szpilę i nazywa złośliwie a jeszcze wplątuje w to Twoje dziecko to jak reagujesz? To trudne sytuacje, nie wiem, ja sobie radzę(Radzię). Ale jak rodzinę, to już niehonorowo... Właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No, każdy właśnie radzi sobie na swój sposób i każdy także ma prawo do obrony. Tak?
No tak, ale lepiej poradzić sobie samemu niż liczyć na kogoś. Nie bierz wszystkiego tak mocno do siebie, a tym bardziej w internecie, bo tylko niepotrzebnie cierpisz, a jesteś bardzo fajną dziewczyną - no i metalową w dodatku!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale jesteśmy wszyscy tutaj dorośli i potrafimy sobie poradzić z takimi "problemami", a nie zaraz Admin zrób coś, bo mi to nie odpowiada? Blackend nie zgadzam się z Tobą. To jest nieważne jak sobie radzimy z takimi problemami. Każdy z nas ma własne realne życie i nie rozpacza z powodu głupich uwag na Forum. Ale jak to rzutuje na wizerunek naszego Forum? Jak ktoś to czyta z zewnątrz, to na pewno nie widzi tutaj tej "prawidłowej czynności umysłu". Raczej przestraszy się tej Diety Optymalnej....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, każdy właśnie radzi sobie na swój sposób i każdy także ma prawo do obrony. Tak?
No tak, ale lepiej poradzić sobie samemu niż liczyć na kogoś. Nie bierz wszystkiego tak mocno do siebie, a tym bardziej w internecie, bo tylko niepotrzebnie cierpisz, a jesteś bardzo fajną dziewczyną - no i metalową w dodatku! Blackend ja z tym problemu nie mam. Dziękuje za wsparcie , niemniej nie cierpię. Nie bardzo widzę powód do "cierpienia". To tylko Internet. Dlaczego to tak odbierasz? Zupełnie mnie nie zrozumiałeś. Ja tylko rozważam pewne przypadki a , że nie pozwalam siebie obrażać to już inna sprawa. Na kogo pomoc ja liczę? Nie zupełnie Cie nie rozumiem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Nie chcesz, żeby to Forum wyglądało jako tako? Żeby chociaż nie odstraszało ludzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|