Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3910445 razy)
|
Zyon
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Powiedz to no tej....rakash, cooler czy balak3 czy jak to szlo....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie zupełnie Cie nie rozumiem? Kurka wodna, chyba się jednak też zRadziowałem, to się jednak udziela
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zupełnie Cie nie rozumiem? Kurka wodna, chyba się jednak też zRadziowałem, to się jednak udziela Ciebie też trenuje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak ktoś to czyta z zewnątrz, to na pewno nie widzi tutaj tej "prawidłowej czynności umysłu".
Ale za to jak mogą zabłyszczeć ci co mają ją prawidłową
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trudno jest udawać, że deszcz pada, jak ktoś bezczelnie pluje w twarz...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciebie też trenuje? No nie, ale z samego czytania się udziela
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ktoś to czyta z zewnątrz, to na pewno nie widzi tutaj tej "prawidłowej czynności umysłu".
Ale za to jak mogą zabłyszczeć ci co mają ją prawidłową Nie będą się rozdrabniać na nicki (które im i tak nic nie mówią). Podsumują Forum i już...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Gavroche dobrze, że dodałeś mniemam, bo każdy niech odpowiada za siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciebie też trenuje? No nie, ale z samego czytania się udziela Chłopaki czyżby padło na podatny grunt? Nie wierzę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och widze, ze klimat jak na DD sie zrobil No prawie jak w domu Kto robi aktualnie za edyte a kto za adasia?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie będą się rozdrabniać na nicki (które im i tak nic nie mówią). Podsumują Forum i już... A skąd wiesz jak Ciebie podsumowują, a jak mnie, a jak innych?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kto robi aktualnie za edyte a kto za adasia?
Wszyscy jesteśmy edytami, to juz chyba było wcześniej ustalone?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie będą się rozdrabniać na nicki (które im i tak nic nie mówią). Podsumują Forum i już... A skąd wiesz jak Ciebie podsumowują, a jak mnie, a jak innych? A co my obchodzimy ludzi z zewnątrz, którzy i tak nas nie znają? Piszę o ogólnym wizerunku Forum.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Gavroche dobrze, że dodałeś mniemam, bo każdy niech odpowiada za siebie. Każdy się z tym zgodzi Więc Radzio też.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił? A przebaczenie? Co z przebaczeniem? Piękny ludzki odruch
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ileż razy można przebaczać?
|
|