Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3910341 razy)
|
Zyon
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił? A przebaczenie? Co z przebaczeniem? Piękny ludzki odruch piekny, piekny...bo dal nam przyklad Dario jak przebaczac mamy....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ileż razy można przebaczać? A nie wiem. Każdy ma inną tolerancję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił? A przebaczenie? Co z przebaczeniem? Piękny ludzki odruch piekny, piekny...bo dal nam przyklad Dario jak przebaczac mamy.... Daria nie ma, nie ma się więc jak bronić. Ale to hipokryta Trzeba dokładnie odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ileż razy można przebaczać? A nie wiem. Każdy ma inną tolerancję... Najbardziej tutaj się liczy tolerancja Admina.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ileż razy można przebaczać? Mozna podobno do znudzenia, az stanie sie to odruchem fizjologicznym. Ale wg mnie nie warto.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Gavroche dobrze, że dodałeś mniemam, bo każdy niech odpowiada za siebie. Każdy się z tym zgodzi Więc Radzio też. To teraz robisz za babcię. Jak wszyscy to wszyscy i babcia też.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ileż razy można przebaczać? Mozna podobno do znudzenia, az stanie sie to odruchem fizjologicznym. Ale wg mnie nie warto. Ba, zależy od kalibru przewinienia i częstotliwości występku. Ale tak w sumie to wolę inne odruchy fizjologiczne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najbardziej tutaj się liczy tolerancja Admina. I to jest najwłaściwsze podsumowanie, bo to nie nasze forum.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ileż razy można przebaczać? Mozna podobno do znudzenia, az stanie sie to odruchem fizjologicznym. Ale wg mnie nie warto. Ba, zależy od kalibru przewinienia i częstotliwości występku. Ale tak w sumie to wolę inne odruchy fizjologiczne. No to zastosuj inny odruch fizjologiczny na to i bedzie po sprawie, ja stosuje i sie pochwale, ze mam niemale sukcesy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Ja Radzia określiłam niemiło, ale ile czasu on się o to prosił? A przebaczenie? Co z przebaczeniem? Piękny ludzki odruch piekny, piekny...bo dal nam przyklad Dario jak przebaczac mamy.... Pod Twoim przewodem złączym się z Narodem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ileż razy można przebaczać? Mozna podobno do znudzenia, az stanie sie to odruchem fizjologicznym. Ale wg mnie nie warto. Ba, zależy od kalibru przewinienia i częstotliwości występku. Ale tak w sumie to wolę inne odruchy fizjologiczne. No to zastosuj inny odruch fizjologiczny na to i bedzie po sprawie, ja stosuje i sie pochwale, ze mam niemale sukcesy Masz rację. A i słucham się Twojej Babci. Bo choć nie napisałeś co ona powiedziała, to uważam , że miała rację.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najbardziej tutaj się liczy tolerancja Admina. I to jest najwłaściwsze podsumowanie, bo to nie nasze forum. Z forum to jak z kosciolem. Technicznie rzecz biorac to tylko budynek i nic wiecej, jezeli nie bedzie wiernych to mozesz go nazwac sobie pustym budynkiem albo budowla....albo nawet piramida. A kosciol z innej strony to podobno wspolnota jakas ale nie pamietam za dobrze, bo jedyne co pamietam z religii, to jak ksiadz zlapal kolege za grzywe i p...acnal jego glowa o kant lawki za to, ze sie czegos nie nauczyl.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ileż razy można przebaczać? Mozna podobno do znudzenia, az stanie sie to odruchem fizjologicznym. Ale wg mnie nie warto. Ba, zależy od kalibru przewinienia i częstotliwości występku. Ale tak w sumie to wolę inne odruchy fizjologiczne. No to zastosuj inny odruch fizjologiczny na to i bedzie po sprawie, ja stosuje i sie pochwale, ze mam niemale sukcesy Masz rację. A i słucham się Twojej Babci. Bo choć nie napisałeś co ona powiedziała, to uważam , że miała rację. O wlasnie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Najbardziej tutaj się liczy tolerancja Admina. I to jest najwłaściwsze podsumowanie, bo to nie nasze forum. A może nasze też? Forum chyba składa się z Administratora i Użytkowników. Faktem jest, że on może nas wyrzucić, a my Administratora nie możemy sobie zmienić... Mamy wybór, albo nam się tutaj podoba, albo się wyprowadzamy...albo prosimy Admina o zmiany... alboalbo...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, właśnie! Ale z drugiej strony to tylko wuwuwu... Jasne , życie codzienne dostarcza nam duuużo emocji, ale.... mimo, że to tylko Internet to ile czasu już tu spędzamy ze sobą? I czy naprawdę nie należy się liczyć z innymi , bo to tylko wuwuwu? Trochę kultury i wzajemnego szacunku powinno być przestrzegane nawet na www... Bez dwóch zdań. Radzio też się zgodzi, jak mniemam. Gavroche dobrze, że dodałeś mniemam, bo każdy niech odpowiada za siebie. Każdy się z tym zgodzi Więc Radzio też. To teraz robisz za babcię. Jak wszyscy to wszyscy i babcia też. Babci też się należy
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...albo prosimy Admina o zmiany...
Nie lubię prosić, wolę demokracje własnymi nogami
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Babci też się należy Cztery razy po dwa razy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Babci też się należy Cztery razy po dwa razy Bez lubrykantu się nie obejdzie Weź, bo zaraz poproszą Admina
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie proszę tylko czekam...
|
|