Dasna
Go
|
Biegałam i zmarzłam... Musisz coś łyknąć na rozgrzewkę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba tak... i na odwagę...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chyba tak... i na odwagę...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
tel nie zatrybil mialo byc Reniu,ale Ty juz jestes po,po biegu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po...więc nie warto...przed też nie warto. Zamiast... też nie warto...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mariusz, Ty już chyba wziąłeś na rozgrzewkę, bo coś Tobie ten post nie wyszedł... Ciekawe, jak jaki post rozmyty nieco wychodzi, to zaraz ujawnia się sugestia, że "sportowiec" jaki go napisał. A te, które do usunięcia Szefowi zgłaszane były, to po czym- po kawie? Ciepło dziś, aż niezręcznie po nocy w samej koszulinie latać, ale co zrobić- przygoda, "gupia" taka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gorzej być nie może. Leje w nocy- "gupi" się cieszą. 4km przez kałuże, jeśli wyczuję. A może, może być gorzej jednak może.
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
Pytanie: czy powinnysmy biegac co dzien, np. po 20- 30 minut, czy co drugi dzien (restytucja)?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A nie obrazisz się? Przeciętni- 20-30min e f e t y w n e g o biegu- co drugi dzień, w potrzebie częściej, w wielkiej potrzebie jeszcze częściej i więcej, a ci którzy chcą się zagonić- non stop. Z nocy w mgłę, a z mgły w słońce. 4km, bo sam plan jest piękny. ( na przykład: 6min/kmx4km=to akurat 24min gdzie 6min/km nic a nic nie znaczy)
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Wspomniał toan niedawno, że ćwiczenia/wysiłek dopiero po 30 minutach dają nam duże korzyści. To chyba lepiej co drugi dzień godzinę, niż codziennie po pół.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzy dni biegu i dzień przerwy, tak ponoć jest optymalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Trzy dni biegu i dzień przerwy, tak ponoć jest optymalnie. O qrcze, 3/1 ??? Ja nawet 1/3 mam w sferze planów raczej odległych. Jakiś zamiennik poproszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A w co ją trzeba wsadzić? Czy wystarczy pod wycieraczkę przed drzwiami?
Póki co umówiłem się z kolegą na kajaki. Popływamy sobie jutro od 16-tej do zmroku. już się nie mogę doczekać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Popływamy sobie jutro od 16-tej do zmroku. No to raczej niezbyt dlugo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Popływamy sobie jutro od 16-tej do zmroku. No to raczej niezbyt dlugo półtorej godzinki o tej porze roku - jest dobrze .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wspomniał toan niedawno, że ćwiczenia/wysiłek dopiero po 30 minutach dają nam duże korzyści. To chyba lepiej co drugi dzień godzinę, niż codziennie po pół.
Nie jest moim zadaniem zmagać się z Dyrciem Toanem o Jego duże korzyści. Nie znam możliwości użytkowniczki nicku @Kasara1991, ale dowolnie interpretując liczbę 1991 zakładam, że jeszcze są. Jestem jednak zdania, że- w przypadku np. gry sportowej, zwanej wstępną- początkowe małe korzyści, z biegiem czasu pozwolą cieszyć się dużymi korzyściami. Przedstawiłem zaledwie propozycję 20-30min e f e k t y w n e g o biegu, nie znam żadnych przeszkód aby poprzedzić go 20-30 minutową zabawą wstępną. Ktoś napisze, że "to za długo"- jestem innego zdania. @Kasara1991. Obraziłaś się. Napisz coś, bo ja się obrażę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trzy dni biegu i dzień przerwy, tak ponoć jest optymalnie. Szefuuu! A Regina ewidentnie od Ciebie zżyna. A chwali się dookoła, że równa do Prawego. Biegaj!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wspaniała pora roku. Jakże umiejętnie pozwala wydłużać nocą poziom i z przyjemnością wbiegać z nocy, poprzez mgłę, prosto w łapy słońcu. 9km szuru, szuru tam, gdzie liści dostatek.
|
|
|
|
|
|
|
|