Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak chude mięso z warzywami, to raczej luz Dobrze to podsypać jaką kaszą i niech biegają... Ww nie jest taka straszna, jak ją malują, wege z odtłuszczonym mlekiem i białkami jaj, wychodzi zdrowiuśko nawet w amerykańskich badaniach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wrocilem, pogoda super, bieglem w cienkim longsleeve i sie mocno zgrzalem, cieple powietrze wieje a czasami jak pod wiatr to super chlodzilo. Po kilometrze wlaczyl sie autopilot i samo poszlo. Bieglem na wyczucie, nie wiem czy w betaoxy ale tak zeby wciagajac nosem sie nie zatkac. Ogolnie to jak na niebieganie to niezle mi poszlo, nawet nie wiedzialem, ze mam taka kondyche, myslalem, ze bedzie kryzys na kilometrze a tu nic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
To ile przebiegłeś, pochwal się
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tez jestem ciekawa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz Bieg na 5+ jest okej
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz A ile czasu biegnie się piątkę?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale na poczatek bedzie w sam raz
W sam raz
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ile czasu biegnie się piątkę?
Dla takich dziadków leśnych jak ja 25-30 min jest w sam raz
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To zależy co robisz podczas biegu .. "Sprinterzy" cisną 20 i mniej Jasne, ale tak orientacyjnie. Ja idę 11-12 km w dwie godziny, czyli dwukrotnie wolniej. Na jakim systemie energetycznym chodzę?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz A ile czasu biegnie się piątkę? 15 minut
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz A ile czasu biegnie się piątkę? 15 minut 3 minuty na kilometr ze stałą prędkością? Coś strasznie szybko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tyle biegają zawodowcy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz A ile czasu biegnie się piątkę? 15 minut 3 minuty na kilometr ze stałą prędkością? Coś strasznie szybko... Wlaczylem stoper. przy przejsciu kolejowym chwilke poczekalem az pociag przejedzie to odliczylem z minute. na stoperze bylo 16:09 Jakos nie potrafie wolno biec, w dodatku z powrotem pod gorke polowa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A ile czasu biegnie się piątkę?
Dla takich dziadków leśnych jak ja 25-30 min jest w sam raz Dziadek leśny...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oj, skromna piateczke, bo ciemno dalej bylo Ale na poczatek bedzie w sam raz A ile czasu biegnie się piątkę? 15 minut 3 minuty na kilometr ze stałą prędkością? Coś strasznie szybko... Wlaczylem stoper. przy przejsciu kolejowym chwilke poczekalem az pociag przejedzie to odliczylem z minute. na stoperze bylo 16:09 Jakos nie potrafie wolno biec, w dodatku z powrotem pod gorke polowa. Nie wątpię w to, tylko to raczej nie betaoksydacja tlenowa, jakieś mleczany raczej...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powinienem odczuc jakis zakwas w takim razie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|